2777
2789
عنوان

جدایی

117 بازدید | 27 پست

با یه آقایی حدود ح ماه صحبت کردم ، همو تا بحال ندیده بودیم از دوتا شهر مختلف بودیم هر بار که برنامه ریزی میکردیم یکیمون یه کاری براش پیش میومد ، تو این ۸ ماه اونقدر بهم محبت کرد و پیگیرم بود که عاشقش شدم ، ما برای ازدواج با هم باید هم استان و هم محل کارمون جابجا میشد که گفت تو غصه نخور من همه کار میکنم و نمیذارم آب تو دلت تکون بخوره، من هم با این شرابط ادامه دادم ، ما قهر و آشتی زیاد داشتیم اما تو اخرین قهرمون که ۱۰ روز طول کشید همه رفتارش عوض شد از این رو به اون رو شد ، هر چی اصرار کردم که نرو و دوستت دارم باهام تموم کرد ، من خیلی تلاش کردم و دوسش دارم ، با اینکه تحصیلاتم و کارم و موقعیتم عالیه اما نمیتونم یه لحظه هم از فکرش در بیام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میدونید مشکل کجاست

اینکه همه با توجه ب تجربیات خودشون صحبت میکنن و ممکنه کمکی ب تو نکنه

من الان حس کردم این آقا با یکی دگ س

ک ممکنه اشتباه کنم

سبز باشید و مانا زرد باشید و بنانا و بالوالدین احسانا 😁

حرف قشنگ عمل مهمه

زمان مهمتر از زبان

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

سر چی دعواتون شد؟

یه دعوای ساده سره یه استوری ، حس کردم بعد اون دعوا که طولانی ترین قهرمون بود کلا رفتارش عوض شد ، حالا من سعی میکردم نزدیک شم و اون فاصله میگرفت