2777
2789
عنوان

نماز ✅ ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 88 پست
دقیقا 👌🏻 اصلا دیگ از بوی غذا و عطر و همچی بدت میاد عوض شدیم کلا 👍🏻

خدا کمک کنه فقط 💔

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی فایده داره یکیش اینکه انرژی منفی از جسم و روح پاک میشه

از بچگی خوندم درسته که خدا به نماز من احتیاج نداره ولی بنظرت نباید ببین کسی که نماز خونه و با خدا هست و یادش میکنه تو هر کاری و یه فرد بی حیا و حالا هر صفتی که خدا رو نمبشناسه نباید فرق باشه؟؟

از بچگی خوندم درسته که خدا به نماز من احتیاج نداره ولی بنظرت نباید ببین کسی که نماز خونه و با خدا ه ...

هست

خدا میگه ملاک برتری ادم ها پیش من تقواشون هست ! یعنی کسی که نمازخونه و واجبات و انجام میده و از بدی ها و گناه ها دوری میکنه پیش خدا برتره

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

تو کار چی ؟ چرا اونا موفقن ولی ماا برا هر چی باید التماس کنیم

اگه گناهکارن که سنت استتدراج هست

اگه نه ادم خوبی هستن ممکنه بخاطر کارهای خوبی که تو دنیا انجام دادن باشه

و شما نرسیدی چون ممکنه این آزمایش شما باشه

شاید صلاحتون نیست

شاید هم ادم های اطرافتون بهتون ظلم میکنن

اگه گناهکارن که سنت استتدراج هستاگه نه ادم خوبی هستن ممکنه بخاطر کارهای خوبی که تو دنیا انجام دادن ب ...

نمیدونم من اعتقادم داره کم میشه چون هر چی میخوام و تلاش میکنم نمیشه

نمیدونم من اعتقادم داره کم میشه چون هر چی میخوام و تلاش میکنم نمیشه

حق داری ولی باید قبول کنی هر کار میکنی فقط برای انجام تکلیف یا رضایت خدا انجامش بدی

اینکه فقط برای رسیدن به خواسته های دنیوی خدا رو عبادت کنی خوب نیست . فکر کنم مورد قبول خدا هم نیست♥️

نه منظورم حاجت هام هستش یعنی هر چی از خدا میخوام نمیده

به چیزایی که داری فکر کن و خداروشکر کن

منم هر چی خواستم خدا اجابت نکرده

اما خیلی هوامو داره و نعمت هم بهم زیاد میده خداروشکر