2777
2789
عنوان

نماز ✅ ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 88 پست
وای منم داشتم میدونم بخدا نزدیک بود از سرفه هاش بمیرممواظب باش ریه ات عفونت نکنه اگه سرفه داشتی برو ...

مرسی گلم

برای ریه تیغال بخور عالیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا انقد حالم بده نمیتونم دکتر برم 5روزه گرفتم تب و بدن درد و کوفتگی. و گلو درد و.. هروز ی چیز ج ...

از همون روز اول شروع میکردی به خوردن شربت دیفن هیدرامین کامپاند هر چی عفونته میومد بیرون

بعد هر ۶ ساعت هم استامینوفن میخوردی

اگه تا الانم این شربت و نخوردی بگیر از امشب بخور شاید دیگه لازم نباشه انتی بیوتیک هم بخوری

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

فدات شم مرسی شیر و زردچوبهچرک خشک کنختمی و دمنوشعسل و اب لیمو و اب جوش امتحان کن تا بهتر شی🩷

قربونت برم مرسی ازتوام

سیب و پرتغال و هویج خودشون خوبن و ابشونم خوبه

بلغور شیر

شیر دارچین با عسل

اینام خوبه

دقیقاااا کار خوب اینه ادم دهنشو با چایی خیس کنه و یه لقمه بخوره بره نماز بخونه که من قبلا اینجور بود ...

اره منم فشارم پایینه نمیتونم سریع پاشم

چیز زیادی هم نمیخورم ولی خب در حدی که یکم فشارم بیاد بالا میخورم همونم سنگین میشم😁

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

از همون روز اول شروع میکردی به خوردن شربت دیفن هیدرامین کامپاند هر چی عفونته میومد بیرونبعد هر ۶ ساع ...

مرسی ازت حتما میگیرم هردوشونو 👌🏻

بدیش اینه خیلی چرکی میکنه گلورو اه

مرسی ازت حتما میگیرم هردوشونو 👌🏻 بدیش اینه خیلی چرکی میکنه گلورو اه

اره عفونت پر میشه سر همونم تب کردی اگه تخلیه نشه و فقط انتی بیوتیک بخوری دوباره چند ماه بعد یکی داشته باشه سریع ازش میگیری و اون ویروس ها فعال میشه

منم خیلی ضجر کشیدم اینا رو فهمیدم

اره عفونت پر میشه سر همونم تب کردی اگه تخلیه نشه و فقط انتی بیوتیک بخوری دوباره چند ماه بعد یکی داشت ...

اخه من اولش خوب بود سبک بود یجورای تموم شد باز گرفتم 😂

اخه من اولش خوب بود سبک بود یجورای تموم شد باز گرفتم 😂

همون ضعیف شدی پس☹️

اره خیلی نه ک هروز چیزای مفید میخوریم ازخوشبختی دارم میمیرم 😂😅

اصلا بعد از کرونا همه اینجوری شدن

من انگار۵۰ سال پیر شدم بعد اون هر روز یکجام درد میکنه🤣

اصلا بعد از کرونا همه اینجوری شدنمن انگار۵۰ سال پیر شدم بعد اون هر روز یکجام درد میکنه🤣

دقیقا 👌🏻

اصلا دیگ از بوی غذا و عطر و همچی بدت میاد

عوض شدیم کلا 👍🏻