2777
2789
عنوان

نماز ✅ ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 88 پست
منم اول وقت میخونم معمولا امروز خونه تکونی داشتیم بزوررررر رسیدم که نماز بخونم 😭😂

وای اره ادم خسته میشه نمیتونه تکون بخوره اینجور وقتا میگم خدایا دیگه نا ندارم پنج دقیقه ده دقیقه استراحت کنم بعد میام 🤣

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسجد که عالیه اصلا حال و هوای نمازش با خونه فرق داره( برای من اینطوره)😁

اره خیلی وایب و حس خوبی داره 😄

تو خونه ادم تنبلیش میشه 😂

البته من کرونا گرفتم دارم میمیرم ی دلیلشم،اینه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره خیلی وایب و حس خوبی داره 😄 تو خونه ادم تنبلیش میشه 😂 البته من کرونا گرفتم دارم میمیرم ی دلیلشم ...

خدا بهت سلامتی بده ♥️

من تو مسجد حتی نماز قضا میخونم ولی تو خونه تنبلیم میشه یه نماز مستحبی بخونم😅😅😅

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اره خیلی وایب و حس خوبی داره 😄 تو خونه ادم تنبلیش میشه 😂 البته من کرونا گرفتم دارم میمیرم ی دلیلشم ...

راستی استامینوفن هر ۶ ساعت بخور برای من خیلی جوابه

دقیقااااا🤣🤝🏻

یکی این موقع یکی هم موقع ماه رمضون بعد افطار

ادم سنگین میشه نمیتونه تکون بخوره🤣

راستی استامینوفن هر ۶ ساعت بخور برای من خیلی جوابه

سلامت باشی 🤍 🌱

اره مسجد کلا حال و هواش خیلی فرق داره

هرچی بگی خوردم خوب نمیشم 😭

پس ضعیف هم شدی دوره اش بگذره تموم میشه

فقط دفعه های دیگه سریع نرو دکتر یا چرک خشک کن نخور بذار عفونت ها تخلیه بشه بعد شروع کن به انتی بیوتیک خوردن

پس ضعیف هم شدی دوره اش بگذره تموم میشهفقط دفعه های دیگه سریع نرو دکتر یا چرک خشک کن نخور بذار عفونت ...

نه بابا انقد حالم بده نمیتونم دکتر برم 5روزه گرفتم

تب و بدن درد و کوفتگی. و گلو درد و.. هروز ی چیز جدید بهش اضافه میشه ادم کلافه میشه

یکی این موقع یکی هم موقع ماه رمضون بعد افطار ادم سنگین میشه نمیتونه تکون بخوره🤣

دقیقاااا کار خوب اینه ادم دهنشو با چایی خیس کنه و یه لقمه بخوره بره نماز بخونه که من قبلا اینجور بودم الان حال ندارم مثل کوالا شدم🤣🤣