2777
2789
عنوان

نماز ✅ ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 88 پست
فایده نماز چیه؟؟

آرامش روحی

تخلیه بار الکتریکی و دریافتی از موبایل

کمک ب آرامش جسم

حس خوب

زندگی بهتر

بازشدن درهای برکت و روزی ب زندگی

انجام ندادن ی سری کارها و عقل اومدن تو سر ادم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول میگم من کار داشتم الان تازه تونستم نماز ظهر بخونم حدود ده دقیفه پیشبنظرت قبوله یا قضاست؟طرف ما ...

باید بزنی تو اوقات شرعی شهرتون ببینی کی خورشید غروب کرده

اگه بعد اون خوندی که قضا بوده اگه قبل اون قبوله

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

قبول میگم من کار داشتم الان تازه تونستم نماز ظهر بخونم حدود ده دقیفه پیشبنظرت قبوله یا قضاست؟طرف ما ...

منم 10 دقیقه قبل قضاشدن یادم اومد خوندم

بادصبا نصب کن ساعات شرعی رو ببین از هرشهری متفاوته

ولی دیگ خوندی ان شاء الله قبوله

چرا میخوای نماز بخونی حالا؟

نمی دونم تو یه محله زندگی میکنم که مذهبی هستند چون من مجردی زندگی میکنم و هرازگاهی مهمونی میگرم به چشم قاتل بهم نگاه میکن

منم هر چی از دهنم بیرون میاد بهشون میگم

اما بعضی وقتا وقتی نماز میخون و صدای اذان ارامش میده بهم

ولی یه نکته بگم که برای خودم مفید بوده

من قبلا نماز هامو دیر میخوندم یعنی نماز ظهر و عصر ساعت ۳.۴ یا حتی دیرتر .یعنی وایمیستادم تا حسش بیاد

نماز مغرب عشا هم ساعت ۸.۹ شب یعنی دو سه ساعت بعد اذان

ولی چند سالی هست تا اذان میگن شروع میکنم به خوندن

واقعا خیلی فرق داره قبلا که صبر میکردم انگار سنگین میشدم ولی الان که زود میخونم انقدر راحتم

نماز ظهر هم تنبلیم بشه دیگه بدون مستحبات میخونم بعد اذان .اونجوری زود هم تموم میشه تنبلیم نمیاد

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ولی یه نکته بگم که برای خودم مفید بودهمن قبلا نماز هامو دیر میخوندم یعنی نماز ظهر و عصر ساعت ۳.۴ یا ...

اره راست میگی. موافقم 👌🏻

من قبلا مسجد میخوندم خیلی خوب بود الان چندسالیه دورازمسجد هستیم یکم سخته واسم زود خوندن

قربونتتت رفتم چک کردم شانس اوردم چنددقیقه قبل غروب افتاب خوندم😁😂بهبهههه حتما میام😍

ببین خدا چقد دوست داره 😍

قبول باشه ❤️

ولی یه نکته بگم که برای خودم مفید بودهمن قبلا نماز هامو دیر میخوندم یعنی نماز ظهر و عصر ساعت ۳.۴ یا ...

منم اول وقت میخونم معمولا امروز خونه تکونی داشتیم بزوررررر رسیدم که نماز بخونم 😭😂

اره راست میگی. موافقم 👌🏻 من قبلا مسجد میخوندم خیلی خوب بود الان چندسالیه دورازمسجد هستیم یکم سخته ...

مسجد که عالیه اصلا حال و هوای نمازش با خونه فرق داره( برای من اینطوره)😁