2777
2789
عنوان

اظطراب شدید

9 بازدید | 16 پست

بچه ها من همیشه استرس و اضطراب دارم و خیلی رو مخمه این موضوع غذا میخورم شدید تر میشه اصلا نمیتونم چیزی بخورم خیلی بی قرارم بعد دکتر دوتا دارو داد هرداروخونه ای میرم ندارن ینفرم گفت که اینارو بخوری بدتر میشی روانی میشی و سعی کن کنار بیای با این موضوع ولی واقعا کلافه شدم اونرور پام ناخوداگاه لرزش شدید گرفته بود نمیتونستم متوقفش کنم

ورزش کن پیاده روی کن چیزایی که حالتو خوب میکنه رو انجام بده با خودت مدام این جمله رو تکرار کن آخرش قرار نیست اتفاق بدی بیفته با خدا ارتباط بگیر نماز بخون ازش بخواه بهت تو کارا کمک کنه و در آخر قرصای مولتی ویتامین و دمنوش و اینا

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم استرس دارم نمیتونم هیچی بخورم چندین سال اینجوری بودم انقد لاغر شدم دیگه دارم وزنمو بالا میبرم رس ...

منم چهار کیلو کم کردم بدون رژیم و باشگاه اصلا میل به غذا و خوراکیم خیییلی کم شده دوتا قاشق غذا میخورم حس سیری و پر شدن دارم

به حرف کسی گوش نده داروهاتو بخور خودسر هم قطع نکن اگه این داروها گیر نمیاد از دکتر بخواه که داروی دیگه ای تجویز کنه.من سالهاس زیر استرس شدید هستم معدم داغون شد تیروئیدم کم کار اعصابم ضعیف کم خون فقر اهن شدید پوستم سیاه خشک شده لاغری شدید.چرا چون دیر درمان کردم بهتر شدم ولی خوب نشدم .اگه میخای به حال روز من نیوفتی برو ادامه بده.ابنم اضافه کنم وسواس شدید هم گرفتم

بی تو تنهام 
به حرف کسی گوش نده داروهاتو بخور خودسر هم قطع نکن اگه این داروها گیر نمیاد از دکتر بخواه که داروی دی ...

وای اره منم معدم باکتری داره بعد اینا همش باهم قاطی شدن اعصابم ضعیف شده بعضی وقتی معمولی ترین حرفا هم رو مخم میره