2777
2789
عنوان

من خیلی آزادم

79 بازدید | 21 پست

بیست سالمه هر چی دلم میخواد میتونم بپوشم هر کار دلم بخواد میتونم کنم نیاز به اجازه ندارم هر جا دلم بخواد میتونم برم تا هر موقع شب که دلم بخواد میتونم بیرون باشم اگر خونه باشم

هر چی دلم بخواد میتونم بگم کلا همش به اعتقادات خانواده توهین میکنم کاریم ندارن

هر چی دلم بخواد میتونم امتحان کنم نه خانواده میفهمه نه گیر میده بفهمه هم

ولی مشکل یکچیزیه خودم اهل هیچ کاری نیستم اصلا

منو ول کنی کلا دوست دارم بخوابم و نهایت غیبت کنم

راستی البته پولم ندارم اینم هست محدودیت اصلی اینه

به نظرم چون می دونن کاری از دستت بر نمیاد باهات کاری ندارن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب حرفهات بی ربط به اون تاپیکت که گفتی زیاد دروغ میگی ، نیست😂😂

فکر کنم فقط قسمت بی پولی رو راست گفتی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

چجوری وقتی پول نداری هر چی دلت میخواد میپوشی و هرجا دلت بخواد میری ،برام سواله قصد توهین یا تمسخر ندارم خدای نکرده ،آخه آدم بیرون بره نمیشه چیزی نخره ،لوازم آرایشی ،تیپ زدن ،چجوریاس اسی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

منم که با خانوادم زندگی میکردم ساعت ورود و خروجم ازاد بودم با تتو و پیرسینگ ام مشکل نداشتن

بابام فقط رو پوشش و نوشیدنی و مهمونی و پارتی حساس بود که جدا شدم ازشون این مشکل حل شد

بیرون رفتن که خیلی حال میده،افسردگی نداری؟

مقیم و ساکن لندن🇬🇧،ارشد مهندسی شیمی

بااحترام دراین حد ازادی رو نمیپسندمحالا مامان بابت شانس اوردن شما اهل کاری نیستیینی ساعت دوشب بیرون ...

نه نمیگن بخدا

تازه مثلا ساعت 12 شب اسنپ میگیرم میرم خونه ی دختر عمم پیشش بمونم

هیچوقت اصلا شکهم نمیکنن این دروغ نمیگه مثلا؟ با اینکه اصلا آدم راستگویی هم نیستم

حالا شاید من نرفتم پیش دختر عمم اصلا

خب حرفهات بی ربط به اون تاپیکت که گفتی زیاد دروغ میگی ، نیست😂😂فکر کنم فقط قسمت بی پولی رو راست گفت ...

نه همش راست بود بخدا تو نی نی سایت دروغ نمیگم حوصله ندارم اینجا هم ناشناسه چیزی گیرم نمیاد

اگر آدم بخواد دروغ بگه چیزهای جالب تری هست