2777
2789
عنوان

پی پی تو Pms 😒😏

42 بازدید | 10 پست

بچه ها من الان توی pms هستم و باورتون نمیشه امروز یادم افتاد به فیلم مدار صفر درجه و اینکه سرگرد فتاحی و زینت بهم نرسیدن بعد آهنگ ای باران علیرضا قربانی هم که مال این سکانسه تو مغزم پلی میشد

نشستم به خاطر سرگرد فتاحی زجه زدما زجه

یعنی یه چی میگم یه چی میشنوید 😏

مامانم بنده خدا اینقدر نگران شد

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من اصلا اینجوری نیستم اصلا ها

خوشبحالت واقعا تو بنده برگزیده ای

واقعا وضعیت داغونیه 😒

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

من دیشب نشستم واسه شهید بابایی زار زدم😁😁😁منم فردا موعدمه

بابا حالا اون شهیده ، آدم یادش می افته هم غمگین میشه

تازه گریه اش ثواب هم داره

این چیه آخه من به خاطرش زجه میزنم ، یکی نیست بگه چته زن مگه شوهرت مرده ؟🤨😒

خوشبحالت واقعا تو بنده برگزیده ای واقعا وضعیت داغونیه 😒

اصلا از نظر روانی بهم نمیریزم انگارنه انگار برام عجیبه اصلا اینارو میشنوم ولی دردم واقعا شدیده همون یه مقدار بی حوصلم میکنه

اصلا از نظر روانی بهم نمیریزم انگارنه انگار برام عجیبه اصلا اینارو میشنوم ولی دردم واقعا شدیده همون ...

بابا همین که روانت سالمه برو خداروشکر کن

من اصلا درد ندارم البته خیلییی از موقعی که پریود شدم سعی کردم رحمم رو گرم نگه دارم با داروهای سنتی ، منم اوایل که پریود میشدم خیلی درد داشتم ولی این روش ها جواب داد ولی متاسفانه pms رو هیچکار نتونستم بکنم

وای 🤣ببخشمنو بگو خاکسپاریمو تصور میکردم و زار میزدم دو روز قبلش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭

وای منم امروز همین بودم میگفتم بمیرم برم اون دنیا از تنهایی دق میکنم به خاطرش زار میزدم 😏🫤

وای منم امروز همین بودم میگفتم بمیرم برم اون دنیا از تنهایی دق میکنم به خاطرش زار میزدم 😏🫤

بیچاره ما زنا🫠😩

دخترم وقتی میخواد بگه خدا شفات بده میگه خدا فشارت بده😂😂🤦🏻♀️

الان شده حکایت ما

آخرین سنگر سکوته...