2777
2789
عنوان

ریزش مو😔

237 بازدید | 39 پست

خواهشن ی راه چاره بگید موهام ریزش پیدا کرده

همه فکرمو درگیر کرده اخه این چه وضعشه

احتمالا تو زندگی قبلیم پرنسسی چیزی بودم دلیلشم به خودم مربوطه والا😉🦋🦋

فوقش کچل میشی چیه مگه . تو فکرش نرو

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه باید اول مشکلت بدونی ریزش مو سرت طبیعیه یا هرمونیه یا به خاطر کمبود ویتامین مشکل پیدا کن

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

موهاتو بباف زیاد باز نزاربرنجتو قطع نکن هیچوقت

موهام همیشه بازه اخه بافتن مگه فاییده های هم داره

برنجو گفتی قط نکنم

اخه باید اول مشکلت بدونی ریزش مو سرت طبیعیه یا هرمونیه یا به خاطر کمبود ویتامین مشکل پیدا کن

تنبلی تخمدان دارم قبلا اصلا ریزش نداشتم تنبلی تاثیر داره

منم ریزش موی شدید داشتم اصلا خبر نداشتم که چند سال ریزش موی من بخاطر مشکل هورمونی رفتم دکتر زنان بخاطر کیستم برام آزمایش نوشت آزمایش که دادم فهمیدم خیلی مشکل هورمونی دارم و ریزش موهام بخاطر اونه

شما هم پیگیر شو دکتر متخصص پوست و مو برو ببین مشکل از کجاست که ریزش مو گرفتین بعد قرص و دارو مصرف کنید