2777
2789

منم دیشب برداشت زدم هنوز نیومده

تا72ساعت باید صبر کنم

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

من 4 شهریور 45 میلیون برداشت زدم 3 روزه واریز کرد

ولی به دختر دایم معرفی کرده بودم میلی گفته بودم معتبر الان ده روزه براش واریز نکردن خیلی خجالت کشیدم واریز نکنن خودم پول میدم

بهارمقدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب برداشت زدم هنوز نیومدهتا72ساعت باید صبر کنم

بعضی ها تو اینستا گفتن ده روز نزدن نمیدونم چرا اعتبار خودشون خراب کردن من اطمینان داشتم بهش خیلی وقت پول گذاشتم داخلش

من 4 شهریور 45 میلیون برداشت زدم 3 روزه واریز کرد ولی به دختر دایم معرفی کرده بودم میلی گفته بودم مع ...

چرا شما باید پول بدی؟ اون با عقل خودش تصمیم گرفته این کار رو بکنه شما فقط معرفی کردید

من کناره پنجره منتظر بارونم. همون بارونی که غبار دل ها مون رو پاک میکنه.

من 4 شهریور 45 میلیون برداشت زدم 3 روزه واریز کرد ولی به دختر دایم معرفی کرده بودم میلی گفته بودم مع ...

هر اتفاقی از ۲۰ شهریور به بعد افتاده چون منم ۸ شهریور برداشت زدم برام اومد پول لاقل اختلال چیزی هست خودشون اعلام کنن اینطور واقعا ادم میترسه

بعضی ها تو اینستا گفتن ده روز نزدن نمیدونم چرا اعتبار خودشون خراب کردن من اطمینان داشتم بهش خیلی وقت ...

منم چند روز بود زده بودم ولی به پولش احتیاج پیدا کردم فوری برداشت زدم ولی خب هنوز نوشته در حال انجام

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫