2777
2789
عنوان

واکسن

1 بازدید | 5 پست

دخترمن واکسن شش ماهگی اینجوری تب کرد که روز اول تب کرد که با استامینفن کنترل شه، روز دوم تب کامل قطع شه و روز سوم شبش تب خفیف زیر38 که نوسانی بالاپایین شه ویکم بیحالی که تاروز چهارم همین حدود37.6 اینا ادامه پیداکنه وخودش قطع شه بدون دارو؟یعنی 1 ام واکسن زدیم 5 ام تبش قطع شد ،اینجوری پیش اومده برای بچه های شما تو واکسناشون؟

من نهایت دو روز بچه هام تب میکردن و و با استامینوفن کنترل میشد بعدم دیگه تموم میشد فقط ۱۸ ماهگی بود که نمیتونستن دو روز راه هم برن

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قطع ووصل نمیشد تب؟ تا چهارروز؟

نه اول بالا بود ۴ساعت یبار تب بر میدادم بعد میشد ۶ ساعت بعد ۸ ساعت دیگه روز دوم تموم میشد

اگه بچت الان تب نداره نگران نباش

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

اینجوری مال واکسن بوده؟ یاویروس؟

ویروس علائم دیگه هم داره مثل دلپیچه اسهال استفراغ بی قراری و..

بعد اگه یه درصد احتمال دادی سرماخورده واکسن نمیزنن چون خیلی خطرناکه

حتما برا همین واکسن بوده