2777
2789
عنوان

رمز کارت

12 بازدید | 5 پست

درود وقت همگی بخیر

دخترا من هفته پیش یه کارت جدید از طریق برنامه دیما(همراه بانک ملت) صادر کردم که چون قبلا یه کارت ملت داشتم به خاطر همین کارت جدید هم با همون شماره کارت قبلی صادر کردم،کارت جدید هم وقتی صادر شد کارت قبلی سوخت شد

حالا مشکلم اینه که نمیدونم کارت جدید که صادر شده رمزش چیه، نمیدونم رمز همون کارت قبلی روشه یا باید یه رمز خودم انتخاب کنم جدید

تو برنامه دیما هم هر چی نگاه میکنم یا میزنم مدیریت کارت چیزی برای تغییر رمز یا... نمیاره

شما تجربه ای ندارید راهنماییم کنید

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

به پشتیبانی بانک زنگ بزن

نداره اخه

فقط میشه سوال به صورت چت پرسید که اونم خیلی طول میکشه جواب بدن

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه کاری کن رمز قبلی رو بزن امتحان کن

امیدوارم بشه