2777
2789

یه پی دی اف رو بخون برو ازمون بده قبول میشی بار اول

برای من خوندنش ۲ ساعت طول کشید

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از دیوار دانلود کن سوالات بخون قبول میشی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

یه پی دی اف رو بخون برو ازمون بده قبول میشی بار اولبرای من خوندنش ۲ ساعت طول کشید

پی دی اف خود کتاب ؟ فایل کتابو دارم

اگه پی دی اف. دیگه ای هست ممنون میشم بگید🤍

بذار سوالات دارم اسکرین بگیرم اینجا واست بفرستم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

پی دی اف خود کتاب ؟ فایل کتابو دارم اگه پی دی اف. دیگه ای هست ممنون میشم بگید🤍

نه خود کتاب که زیاده

یه پی دی اف هست ۲۰ سری سوال داره اونا رو بخونین هر دفعه یکی از سری هاش میاد و چندین ساله تکراریه . پس زمینه سوالات زرده .

میخواین ایدی بدین براتون بفرستم پی دی افو

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

یه پی دی اف هست که توش حدود ۲۰تا ازمون داره اونو باید بخونی. از بین همین ازمون ها میاد

اگر پی دی اف نداری میتونم تلگرام بفرستم براتون

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

وای مرسیییی

خواهش میکنم نتم یکم ضعیفه فایل با بشه اینجا واستونمیذارم