2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم

79 بازدید | 6 پست

من ی خواستگار داشتم قبل فوت پدرم این آقا خیلی قشنگ بود و شغلش هم خوب بود ولی انگار ی بچه داشت و جدا شده بود و پسرش با مادرش ی شهر دیگه زندگی میکردن منم گفتم من مجردم و تا حالا ازدواج نکردم ولی شما ی بچه دارین خلاصه این حین پدر من فوت شد و قضیه همینطور موند و این آقا منو دلداری میداد و منم اصلا پیاماشو نمیدیدم چون خیلی حالم بد بود بعد یهو دیدم منو بلاک کرده و رفتم اینستاشو دیدم بله آقا با ی خانم جدید آشنا شده و به من پیام داده تو قبول نکردی منم با یکی دیگه آشنا شدم دختره ظاهرش خوب بود منم اصلا جواب ندادم واقعا اصلا نفهمیدم فکر کردم عاشق منه خیلی مودب باهاش حرف میزدم
اصلا دهنم باز مونده چقدر سریع برای مرد بچه دار ی خانم از خودم قشنگ تر پیدا شد اما من هنوز مجردم اصلا همینه که مردا راحت جدا میشن

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز غم نادیدن تو بار گران است هنوز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به نظرم فرصت های بهتری پیش روت میاد سخته با کسی ازدواج کنی که بچه داره مخصوصا برا دختر

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

تو ایران خوش به حال مردها همه قوانین به نفع اون ها اگه پسر ۴۰ سالش هم که باشه با یک دختر کم سن و سال ازدواج می کنند ولی برعکس یک دختر ۴۰ساله باید با پیرمرد ۸۰ساله باید ازدواج کنه