2777
2789
عنوان

قرص کمر

5616 بازدید | 20 پست

قرص کمر برای چی خوبه؟؟؟

من سه ماه پیش سقط داشتم یه ماه و نیم پیش هم کورتاژ شدم...

بخاطر سهل انگاری ترسیدم که نکنه حامله شده باشم و دوباره سقط بشه...بهم گفتن قرص کمر بخوردم...شما چیزی میدونید ازش؟؟؟

خدایا مرسی  

فک کردم میگی قوس کمر

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

میگن برا کسایی ک سقط کردند خوبه. 

حلوای خرما درست کن اونم توش بریز موقع پریودی بخور خیلی خوبه. ناشتا

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن برا کسایی ک سقط کردند خوبه.  حلوای خرما درست کن اونم توش بریز موقع پریودی بخور خیلی خوبه. ...

میترسم باردار شده باشم الان...وای اگه باردار بشم!!!اگه خدای نکرده دوباره سقط بشه

خدایا مرسی  

قرص کمر باید از عطاری بگیری بزاری دگروی اتیش تا پوستش بسوزه 

پوست سفتی داره بعد پودرش کنی با نبات بخوری

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
پریودم گذشته الان بخورم خوبه؟؟؟

این حلوای خرما برای دوران پری خوبه. 

ولی کلا ضرر نداره ک بخور. زیاده روی نکن ولی

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..