2777
2789
عنوان

فرش سفید

76 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

چند سال پیش فرش ۱۲۰۰ شانه افشان گرفتم که زمینه کرم و گلهای سفید برجسته داره که رنگشون تیره و کثیف شده

با شامپو فرش، هم تمیز، نشد

حتی وقتی میدم قالیشویی هم اونجور که دلم میخواد نمیشه. با این قیمتها هم نمیشه عوض کنم😭😭😭، راه حلی دارین کمکم کنید لطفا؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بندازش تو حیاط صابون بگیر بکش بهش همه جاش صابونی و ولش کن فرداش بشورش ینی میشه مث روز اول منم اینجوری میشورم هرکی میبینه میگه چقدر اینو تو سابیدی نمیدونه فقط صابون مالیدم روش حالا تو دوست داشتی قبل آبکشی یه فرچه ام بکش که موهاش و بگیری

بندازش تو حیاط صابون بگیر بکش بهش همه جاش صابونی و ولش کن فرداش بشورش ینی میشه مث روز اول منم اینجور ...

ممنون عزیزم

فرش و کلا خیس میکنی صابون میزنی؟

خوب اینجوری نمیپوسه؟؟

میشه شب کف اتاق کمی مرطوب کنم و صابون و بزنم و صبح ببرم بیرون و بشورم؟

ممنون عزیزم فرش و کلا خیس میکنی صابون میزنی؟ خوب اینجوری نمیپوسه؟؟ میشه شب کف اتاق کمی مرطوب کنم و ص ...

من چندین ساله کارم اینه لباس سفیدامم قبل از اینکه بندازم لباس شویی صابون میزنم چند ساعت یا مثلا شلوارا پسرام که بغلاش نوار سفید داره برف میشن تمیز