2777
2789
عنوان

تهوع شدید

53 بازدید | 13 پست

سلام خواهرم تهوع شدید داره آوردمش مدرسه روزه اوله

داشتیم میومدیم گفت دارم بالا میارم گفتم نرو

کلا مشکل گوارشی و تهوع داره که تو نوبت آندوسکوپی هستیم تا نوبت بدن گفتن اواخر مهر ماه

بنظرتون اشتباه کردم آوردمش مدرسه چیکار باید کنم یعنی هر روز صبح که اینجوری میشه مدرسه نیاد؟

انقدر ناراحتم سر کوچکترین چیز گریه میکنم بهم فشار اومده خستم

الان همینجوری پشت در مدرسه موندم اگر حالش بد شد بیاد بریم خونه

خودمم حالم بده شکم درد دارم

😭

بی احترامی ممنوع.

ببین عزیزم حالش بد بشه میاد خونه ، بد نشه میمونه مدرسه ، تهوع داشته باشه میاره بالا ، نداشته باشه نمیاره ، خوب ؟

موضوع اینه که تو باید آرامشت رو حفظ کنی و بهش بگی که طوری نیست و همه چی مرتبه .

و باور کن همهچی مرتبه گنده اش کردی مسائل رو .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین عزیزم حالش بد بشه میاد خونه ، بد نشه میمونه مدرسه ، تهوع داشته باشه میاره بالا ، نداشته باشه نم ...

میگم ولی گاهی مغز خودم میریزه بهم دلم میخواد بمیرم تک و تنها این حجم ناراحتی رو دوشمه الانم که عین آواره ها سرپا تو کوچم

خیلی وقته اینجوریه

بی احترامی ممنوع.

میگم ولی گاهی مغز خودم میریزه بهم دلم میخواد بمیرم تک و تنها این حجم ناراحتی رو دوشمه الانم که عین آ ...

دورت بگردم ، آسمون رو ببین چقدر زیباست ، دور و برت رو نگاه کن ، ببین خدا چه امکاناتی بهت داده برای شاد بودن ، خود بچت رو ببین ، تو همین نی نی سایت چقدر تاپیک میخونیم بچه دار نمیشن ؟!!! شاکر خدا باشیم و بزاریم خودش برونه ، ماها راننده خوبی نیستیم عشق من .

منم از استرس مدرسه دیشب تاحالا دارم بالا میارم ،نرفتم.

عزیزم صما فعلا خودت آروم باشه ،استرس بیخودی به خودت نده،حالش بد بشه زنگ میزنه برو بیارشنمیخواد اینقدر خودتو اذیت کنی

درست زمانی که فکر میکنی از این غمگین تر نخواهی شد، چیز دیگری را از دست میدهی.

دورت بگردم ، آسمون رو ببین چقدر زیباست ، دور و برت رو نگاه کن ، ببین خدا چه امکاناتی بهت داده برای ش ...

خواهرمه فداتشم

نه من واقعا جونمو برای خواهرم میدم ولی من از وقتی مامانم مریض شد فقط دارم سختی میکشم و دکتر میرم میام یروز خوش نداشتیم آخرم مامانمو از دست دادم الان خواهرم اینقدر بچه درگیره داغون شده انقدر تهوع داره بچه

خدا کمک کنه

التماس دعا🙏💚

بی احترامی ممنوع.

منم از استرس مدرسه دیشب تاحالا دارم بالا میارم ،نرفتم.عزیزم صما فعلا خودت آروم باشه ،استرس بیخودی به ...

از قبل مشکل تهوع نداشتید؟

😢😢

چی بگم والا بهش گفتم من پشت درم حالت بد شد بگو خواهرم پشت دره میخوام برم منم تا ۱۲ میمونم

صبح ی لحظه خوردم به در گریه کردم از بس فشار رومه

بی احترامی ممنوع.

از قبل مشکل تهوع نداشتید؟😢😢چی بگم والا بهش گفتم من پشت درم حالت بد شد بگو خواهرم پشت دره میخوام بر ...

اخی چقدر آجیتو دوسش داری🥲😍

چرا من اکثرا بخاطر استرس و اضطراب شدید اینطوریم.

وقتی رفت تو مدرسه بهتر بود؟

اخی چقدر آجیتو دوسش داری🥲😍چرا من اکثرا بخاطر استرس و اضطراب شدید اینطوریم.وقتی رفت تو مدرسه بهتر ب ...

عززیزم💚❤️

استرس خیلی بده واقعا

اول گفتم نرو گفت نه بریم داشت میرفت گفت تهوع شدید دارم ولی فعلا اونجور نیست که بالا بیارم

بی احترامی ممنوع.

عززیزم💚❤️استرس خیلی بده واقعااول گفتم نرو گفت نه بریم داشت میرفت گفت تهوع شدید دارم ولی فعلا اونجور ...

خیلی بده واقعا.

خب پس اوکیه اگه حالش خوب نباشه خودش زنگ میزنه بهت