2777
2789
عنوان

میلی طلا

54 بازدید | 11 پست

عزیزانی که میلی دارید و درخواست برداشت زدید و نیومده به حسابتون و هنوز درحال انجام زده و به پشتیبانی پیام میدید و فقط عذرخواهی میکنن و میگن بررسی میکنیم و بازم هیچ اتفاقی نمیافته و شما نگرانید که نکنه پولتونو ندن توجه کنید.

بخاطر محدودیت های بانک کارگشایی و بانک مرکزی و یه سری از مسدودی های غیرقانونی میلی نمیتونه پولتونو سریع واریز کنه و ۱۰ روز کاری زمان میبره مگه اینکه میلی پرو داشته باشید.

میلی را تبدیل کنید به پرو و درخواست های یرداشتتونو لغو کنید و بعد که پرو شد مجددا درخواست بزنید. نهایتا نیم ساعت یک ساعت بعد میزنه موفق و پول میاد به حسابتون

حداقلم ۱۰ میلی باید داشته باشید که بتونید میلی را به پرو تبدیل کنید. البته کسر نمیشه ها.

من دیشب خودم این کارارو کردم اون درخواست قبلی را لغو زدم همونوقت برداشت موفق زد. چون شب بود صبح اومد به حساب بانکیم.

اینم کد دعوت میلی من milli-qpn70

میلی رو چطور به پرو تبدیل کنیم؟

ازطریق خود برنامه میلی میتونی. توی قسمت پروفایل. وقتی میلی پرو میزنید میزنه ۷ روز زمان میبره که میلی پرو تبدیل بشه ولی اینطور نیست. همونموقع تبدیل میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com