2777
2789
عنوان

Abcdefghi

19 بازدید | 10 پست

چیه👺 ؟؟؟؟

پریودم پریوددد دارم میمرمممم دیگه عقلمو دادم رفتهههه😭😡

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️عشق و عاشقی چیه جاست مانی مانی مانی💸💸💋🤑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Abcdefu and your mom and your sister and your jobیاAbcdefghi love you

با توچه به شرایطم اولییییی

عاشق اهنگشم

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️عشق و عاشقی چیه جاست مانی مانی مانی💸💸💋🤑

گرمی بخور شکمتوگرمکن شیاف عالیه بزار تا یه ربع دیگه دردت صفر شده

مرسی🎀

دیکلوفناک بزار اگ داشتی گلم

ندارم راستش دومورد اولی رو انجام میدم

هیچوقت تاحالا شیاف نذاشتم😬

ندارم راستش دومورد اولی رو انجام میدمهیچوقت تاحالا شیاف نذاشتم😬

منمهمیشه مقاومت میکردم متنفر بودم از این کار ولی الان یک ساله استفاده میکنم با اینکه کیستم دارم دردام افتضاحه این روش عالی بوده

اگ قابلمه دم دستته اب پرکن جوشید هر وقت خالی کن بشین روی تهه قابلمهه البته پتویی چیزی بنداز نسوزی ولی خیلی اروممیکنه

لایک نکنید پیامامو به هیچ وجه مرسی اه🪼

ادامشو من میگم

jklmnopqrstuvwxyz

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)