2777
2789
عنوان

عجب اول مهری

46 بازدید | 5 پست

بلاخره بعد 12 سال درس خوندن و یکسال پشت کنکوری بودن حس خوبیه که قرار نیست درس بخونم. به پارسال اینموقع فکر میکنم. فقط خداروشکر که تموم شد. امشب به طرز وحشتناکی استرس نتیجه کنکور اومده سراغم امیدوارم خیلی با چیزی که تو ذهنمه فاصله نداشته باشه....

چرا میگفتن آبان نتایج میاد؟

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نتایج نهایی انتخاب رشته اونموقع میاد. الان تراز و رتبه میاد.

اها

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم