2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه جنوب ک تعطیل نیسفعلا فقط هرمزگان رو تعطیل کردن بقیه جاهای جنوب حضوریه

خب منم هرمزگانم .. پرسیدن کجایی گفتم جنوب بعد گفتن کجا گفتم هرمزگان

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
همه جنوب ک تعطیل نیسفعلا فقط هرمزگان رو تعطیل کردن بقیه جاهای جنوب حضوریه

کم کم همه رو دوباره مجازی میکنن نترس خواهر، تحصیل مزخرف شده یک مشت ادمهای بیسواد فردا روز میشینن پشت میز و مملکت داری میکنن اینهمه باسواد این حال و روزمونه واای به حال آیندگان

کم کم همه رو دوباره مجازی میکنن نترس خواهر، تحصیل مزخرف شده یک مشت ادمهای بیسواد فردا روز میشینن پشت ...

ولی جون ادم مهمتر از سواده

یه سال عقب بمونن چیزی نمیشه

امیدوارم شرایط درست شه

غالي يا اجمل حلم🪽

ولی جون ادم مهمتر از سوادهیه سال عقب بمونن چیزی نمیشهامیدوارم شرایط درست شه

کاش تعطیل میکردن ککم نمیگزید نه که انلاین... اخه مادرای امثال من که یک بچه کوچیک دارن و توی یک شهر غریب هم هستن چطوری میتونن چندساعت بشینن پای گوشی و کلاس به بچه کلاس اولی درس یاد بدن.. اصلا امکانپذیر نیست ،بچه کوچیک نمیزاره تو کتابی باز کنی دفتری باز کنی چنگ میزنه پاره کنه حتی اگه هزاری وسیله و دفتر خودکار جلوش بزاری که جلب توجه اون یکی رو نکنه.. اون دانش اموزم چیزی یاد نمیگیره تو خونه بچه اونجور که از معلم حساب میبره از والدین نمیبره یادگیری توی محیط اموزشی هم بیشتر تا توی محیط خونه که همش میخوان بازیگوشی کنن

کاش تعطیل میکردن ککم نمیگزید نه که انلاین... اخه مادرای امثال من که یک بچه کوچیک دارن و توی یک شهر غ ...

کلن حتی یا مجازی رو خوب و بادقت بخونن هم کیفیتش ب حضوری نمیرسه

اما شرایط فعلی مجبور میکنه که مجازی کنن چاره ای نیس متاسفانه

غالي يا اجمل حلم🪽

کلن حتی یا مجازی رو خوب و بادقت بخونن هم کیفیتش ب حضوری نمیرسهاما شرایط فعلی مجبور میکنه که مجازی کن ...

سال تحصیلی رو تعطیل کنن خیلی بهتر این وضعیت.. همه هم دارن میگن بابا حداقل سال تحصیلی رو فعلا تعطیل کنید، پارسال مدیر مدرسه دبیرستان پسر عموم گفت ما مدیرها چندین بار رفتیم آموزش و پرورش و خواستار تعطیلی کامل سال تحصیلی شدیم که بابا بچه اینجوری چیزی یاد نمیگیره و باتقلب و والدین داره دوره رو تمام میکنه اصلا دانش اموزی پای کلاس نیست همه والدینن اما اموزش پرورش گفت نمیشه اینهمه از سال تحصیلی رفته الان تعطیل کنیم..امسال که اینهمه نرفته فعلا تعطیل کنن اخه به خدا اصلا مدرسه ها مزخرف شده یک مدت بخاطر الودگی مجازی میشه یکبار برای گرمی هوا یکبار جنگ و... خب این چه نظام اموزشی.. زمان ما سنگ میومد از اسمون هم تعطیل نمیکردن تازه خیلی موقعها جمعه ها هم کلاس جبرانی میذاشتن

سال تحصیلی رو تعطیل کنن خیلی بهتر این وضعیت.. همه هم دارن میگن بابا حداقل سال تحصیلی رو فعلا تعطیل ک ...

اره کاش مثل قبل ک سیل و اینا اومده بود و ۵ ۶ ماه مدارس تعطیل بود کامل تعطیل میکردن

مجازی همش تقلبه و این چیزاس ولی اعتراض و اینا فایده نداره😕

غالي يا اجمل حلم🪽

سال تحصیلی رو تعطیل کنن خیلی بهتر این وضعیت.. همه هم دارن میگن بابا حداقل سال تحصیلی رو فعلا تعطیل ک ...

من خودم شدیدا میترسم بچه م بفرستم بره مدرسه، بچه م بیسواد باشه نره بعض دورازجونش ناخنی ازش کم بشه اینا رو میگم منظورم این نیست که نترسم نهههههه اما خب اینم روش اموزشی نیست.. من خودم نمیخواستم امسال بفرستم به حرف دیگران فرستادم که شاید این جنگ هم سالها طول بکشه و تاکی میخوای نفرستی

میگن ممکنه بعد یکی دوماه مجازی بشیم

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)