سلام خانوما من یه همسایه دارم دوساله اومده منم ده ساله اینجام از وقتی اومده همه جارو بهم زده حرف میاره و میبره چن باری دیدم به روش نیاوردم تا لینکه براش اش بردم اومدم خونه دیدم داره پشت سرم حرف میزنه خیلی حالم بد شد داشت با همسایمون حرف میزد بهش گفتم اولش گفت نه و فلان بعدش گفت معذرت میخوام بوس و بغل و اینا گفتم اشکالی نداره ولی باهاش حرف نزدم همش باهام لج کر.د البته منم لج کردم باهاش تا اینکه چند بار تو راه پله وسیله هامو جابه میکرد اینا بهش گفتم بی حیا اونم گفت تویی بعدش دوبار تو راه پله داد میزد و میکفت بی حیا بییا زیرپوشاتو از راه پله جمع کن منم ناراحت شدم اومدم بهش پیام دادم گفتم تو ،زیر پوش انداختن رو تو راه پله مد کردی نه من از وقتی اومدی یه حال اساسی به مردای این ساختمون دادی و سرکشی شوهرت نمیتونه کنترلت کنه و. ..رفتم پارک اومدم دیدم بازم وسیله هامو جابه جا کرده رفتم درستشون کردم اومدم خونه دیدم رفت بالا هرچی داشتم پرت کرد جلو درم با فش دروباز نکردم دوتا گلدون و رخت آویزمو پرت کرد منم گلدونمو برداشتم زدم به درش رخت اویزشم انداختم پایین شوهرم شب اومد. تمیز کرد درآونم تمیز کرد من رفتم بالا پشت بام دوتا گلدون اونو با یع کلمن فیبری انداختم شکست صبح که دید اونا نیستن اول جواب پیامامو داد بعدش رفت داداششو آورد وسیله های خودشو برداشت وسیله های منو پرت کرد یدونه توستر و یدونه اینه یجوری زد به بالا پشت بام بجه هام لرزیدن همه شیشیه هاشو ریخته بالا پشت بوممون با داداشش منم اصلان بیرون نرفتم درو باز نکردم حالا به نظر شما کدوم مقصریم واینکه تلافی کنم یانه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا از قومی بودنت آنقدر متنفری اگه تا الان یک ذره به بی فرهنگ بودن و سطح پایین بودنتون شک کرده بودم ...
خداشفات بده معلوم نیس چی میگی اصن
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
اشتبا گرفتی عامو،تو اون تاپیک باچندنفر دیگه دعوات شده بود
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎