2777
2789
عنوان

چه هنری دارید ❓

180 بازدید | 31 پست

من از اول کودکیم به هنر علاقه داشتم و استعداد بالایی هم توی نقاشی خطاطی داشتم و بعدا هم سراغ موسیقی رفتم با اینکه به شغلم مربوط نبود و شغلم یکم خشن تره ولی خب موسیقی رو حرفه ای دنبال کردم و نقاشی هم ذاتی بلدم و خط ثلث هم بلدم بنویسم هنر آشپزی هم بلدم اگه هنر حساب بشه

⋆。° ̇⋆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی بلد نیستم بی هنره بی هنر یه سوال شغلت چیه که گفتی خشن تره؟؟؟

دامداری و کشاورزی البته کشاورزی زیاد خشن نیست یکم خشنه وقتی خورشید سوزان میزنه به سرت و باید سر مزرعه باشی و با تندی گرد و خاک رو میکنه تو چشات دیگه لطافتی باقی نمیمونه

⋆。° ̇⋆

قنادی بصورت حرفه ای

سنگدوزی و جواهر دوزی روی لباس و ....

خیاطی

کلا کارای هنری خوراکمه

آشپزیم عالیه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

قنادی بصورت حرفه ای سنگدوزی و جواهر دوزی روی لباس و ....خیاطی کلا کارای هنری خوراکمهآشپزیم عالیه

قنادی عالیه منم یه چیزایی بلدم ولی کم مثلا باقلوا بلدم درست کنم چون عاشق باقلوا بودم یه مدت از شیرینی فروشی ها دور بودم باید خودم درست میکردم چندبار خراب کردم اخرش درست کردم

⋆。° ̇⋆

قنادی عالیه منم یه چیزایی بلدم ولی کم مثلا باقلوا بلدم درست کنم چون عاشق باقلوا بودم یه مدت از شیرین ...

باقلوا مرحله داغ زدنش خیلی مهمه

دمای روغن

و اینکه توی شهدش حتما گلوکز بزنی که بافتش خراب نشه و شکرک نزنه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

باقلوا مرحله داغ زدنش خیلی مهمه دمای روغن و اینکه توی شهدش حتما گلوکز بزنی که بافتش خراب نشه و شکرک ...

بله درسته ولی تو شهدش گلوکز نمیزنم

یک روز کامل میزارم تو شهد بمونه بکشه به خودش

خمیرشم یوفکا میخریدم از این کارخانه ای ها ولی بد بود خودم خمیرشو درست کردم نرم تر شد

اخرین بار چند ماه پیش درست کردم حوصله زیاد میخاد

قبلا اخه شیرینی پزی کار میکردم یه مدت

⋆。° ̇⋆