2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی برات مهمه

گوه به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بستگی به دیدگاه خودت ب زندگی و معیارات داره سوالا

حتما برین مشاور قبل ازدواج ک ببینین ارزشای زندگی و هدفاتون تو ی راستاست

اگه برات مهمه مشاوره جنسی ک ببینین بهم میخورین یا ن

اگه قبلش بتونی چند تا کتاب بخونی یا دوره های خوب شرکت کنی خیلی کمک کننده است

باید ذهنت آماده باشه هم خودنشاسی خوبی داشتی باشی و بدونی واقعا چی می خوای هم بدونی چه طور این مسیر رو طی کنی و طرف رو بسنجی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
میتونی چندتاشون و ک مثلا شما پرسیدید بگی

اعتقادی خب برام مهم بودکه مثل هم باشیم حتی سیاسی

اینکه حرف حرف خودش باشه وبچه ننه نباشن

همین

گوه به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کمی میتونی راهنمایی کنی

کتاب ازدواج بدون شکست

کتاب ازدواج، تاسیس دکتر حبشی

کتاب از من بودن تا ما شدن

این سه تا رو اگه تونستی بخون

یه کانالی هم هست به اسم خلق لکم من انفسکم مال یه مشاور ازدواجه من چند تا از دوره هاشو شرکت کردم راضی بودم می خوای یه سری بزنن ببین به نظرت چه طوره

جلسه اول بیشتر معارفه کلیه

هم ظاهر همو ببینید که به دل هم می شینید هم آشنایی کلی

بیوگرافی کاملشو بپرس از بچگی تا تحصیلات، اهل کجا هستن، شهرایی که زندگی کرده، شغلایی که داشته، شغل و تحصیلات اعضای خانواده اش و...

و چند تا سوال کلی مثل این که معیارهای ازدواجتون چیه؟ برنامه تون برای ده سال آینده چیه؟ نقاط ضعف و قوت شخصیتی تون چیاست؟ چه تفاوت هایی با خانواده تون دارید

خودت هم متقابلا باید بتونی به این سوالات جواب بدی ولی حواست باشه بیشتر کلی جواب بدی و کامل خودت رو لو ندی همون جلسه اول که بفهمه دقیقا اولویت و معیارات چیه