saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 عنوان بوی مهر 🍁 85 بازدید | 12 پست فردا اولین روزیه که خواهر زاده ام میره پیش دبستان چقد زود بزرگ شد انگار همین دیروز بود که منتظر به دنیا اومدنت بودیم حس قشنگیه امیدوارم یه روز منم این حس قشنگ تجربه کنم برای بچه ام قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠 دیروز | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آییینه عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4530 ای جانم دختر منم فردا میره پیش دبستانی من به جای اون ذوق دارم
anyways عضویت: 1405/06/07 تعداد پست: 504 باز آمد بوی ماه مدرسه بوی بازیای راه مدرسه😊 از مدرسه متنفرمممم "به هر حال" به مردا اعتماد نکن تا کامروا شوی
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 ای جانم دختر منم فردا میره پیش دبستانی من به جای اون ذوق دارم آخ منم خیلی ذوق دارم همش میپرسم جشن غنچه ها چطور بود اسم دوستات چیه بهش گفتم فردا که اومدی خستگیت در رفت بهم زنگ بزن برام از حس حالت محیطش دوستات بگو🤭 قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 انشاالله.هم خاله مهربوی هستی هم مادر مهربوی میشی . ممنونم تمام سعی ام میکنم که یه خاله خوب مهربون پایه باشم براش ممنونم ❤ قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠
آییینه عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4530 آخ منم خیلی ذوق دارم همش میپرسم جشن غنچه ها چطور بود اسم دوستات چیه بهش گفتم فردا که اومدی خستگیت در ... الهی همشون موفق بشن دختر من که تو جشن کلی گریه کرد حالا نگرانم فردا بهونه بگیره
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 باز آمد بوی ماه مدرسه بوی بازیای راه مدرسه😊 از مدرسه متنفرمممم بد جا افتاده برامون مدرسه آموزش نامناسب محیط نامناسب باعث شده اکثرا این حس داشته باشن قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠
anyways عضویت: 1405/06/07 تعداد پست: 504 بد جا افتاده برامون مدرسه آموزش نامناسب محیط نامناسب باعث شده اکثرا این حس داشته باشن آموزش هایی که به دردمون نخورد اصلا "به هر حال" به مردا اعتماد نکن تا کامروا شوی
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 الهی همشون موفق بشن دختر من که تو جشن کلی گریه کرد حالا نگرانم فردا بهونه بگیره انشالله در اینده انسان های خوبی بشن انشالله برای کشورمون مفید واقع بشن ای جانم 😢گریه چرا احتمالا وابسته اس خیلی اامیدوارم فردا انقد بهش خوش بگذره که دیگ گریه نکنه❤ قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 آموزش هایی که به دردمون نخورد اصلا درسته متاسفانه قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠
آییینه عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4530 انشالله در اینده انسان های خوبی بشن انشالله برای کشورمون مفید واقع بشن ای جانم 😢گریه چرا احتمالا وا ... مرسی گلم الهی بهترینا برات رقم بخوره امضای خدا پای تک تک آرزوهات
saniag مدیر استارتر عضویت: 1405/06/16 تعداد پست: 37 مرسی گلم الهی بهترینا برات رقم بخوره امضای خدا پای تک تک آرزوهات ممنونم❤ قراره اتفاقای خیلی خیلی خوبی بیوفته 💍👰🤵💏🌱🥂🎁💐🤰🤱🏡🚘🕋🗽🗼🕌⛩🚅✈🌧🌨🌞💲🌠