2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰۰در۱۰۰

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁انالحسین مصباح اهدا وسفینة النجاة🏴🌠

بعدش گره به کارت نیافتاد ؟

دعا منظورم توکل بخدا و توسل به ائمه

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁انالحسین مصباح اهدا وسفینة النجاة🏴🌠

بله

جواب میده اگه کلاهبرداری نباشه

یعنی آره کلا موجودات ماورایی وجود دارن و میتونن کارایی بکنن.

دعا قرآنی داریم و شیطانی که همون حسر و طلسمه. اما چون علم به این نداریم که تشخیص بودیم کدومشه انجام نده. پاشون به زندگیت باز میشه ولی بیرون کردنشون مصیبته

قرآنیش آره. مثلا چمیدونم سوره های مختلف احراز مختلف و هم کارایی که خودت میتونی بکنی، چیزایی که برای افزایش زرق هست بخونی