2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی

131 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلیمو بخونین خیلی دلم براش تنگ شده ولی مطمئنم اون دلش تنگ نمیشه چرا خیلیا اینقدر عوضی هستن با قلب یکی بازی میکنن وابسته میکنن و بعد میرن.. بهش دل نداده بودم همش پیگیرم بود تا بدست بیاره منو الان بعد سه سال چیشد که اینجوری شد ذوقش کجا رفت تلاشش برا من کجا رفت اصلا دوسم نداشت چیکار کنم حالم بده به کی بگم با کی حرف بزنم 😔

نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

امضای یه کاربر بود اینقد خوشم ازش اومد کپیش کردم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخو ...

دوست عزیز یه چیزی بگومنم آروم بشم برای شوهرم صدموگذاشتم ولی الان فهمیدم که چندساله معتادشده بهش میگم بازم کنارتم کمک میکنم ترک کنی ولی میگه نمیخوامت تغصیرتوبودمعتادشدم ولی هرچی به گذشته نگاه میکنم میبینم که من هیچ وقت چیزی براش کم نزاشتم ازش توقع بیجانداشتم پابه پاش کارکردم تافشارمالی نداشته باشه حالم خیلی بده شب وروزم شده گریه

دوست عزیز یه چیزی بگومنم آروم بشم برای شوهرم صدموگذاشتم ولی الان فهمیدم که چندساله معتادشده بهش میگم ...

میدونم شرایط سختیه و منم جای تو نیستم ولی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که واقعا با این توصیفی که تو کردی اون ادم خیلی بی ارزش تر از اینه که تو بخوای حتی براش اشک بریزی آدمای ضعیف اینجورین که همش گند میزنن و بعد گردن بقیه میندازن فقط تا جایی که میتونی با همون قدرتی که پای اون وایسادی ایندفعه پای خودت وایسا حقتو بگیر تو خیلی ارزشمند تر از اونی که بخوای منتش رو بکشی

میدونم شرایط سختیه و منم جای تو نیستم ولی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که واقعا با این توصیفی که ...

ممنون یه بچه ده ساله دارم فقط نگران پسرمم شرایط رفتن روهم دارم خداروشکر انشاالله راحت میتونم تنهایی پسرموبزرگ کنم ولی به باباش خیلی وابستست

ممنون یه بچه ده ساله دارم فقط نگران پسرمم شرایط رفتن روهم دارم خداروشکر انشاالله راحت میتونم تنهایی ...

اخی عزیزم منطقی تصمیم بگیر اگه واقعا پدرش نمیخواد خودشو نجات بده الگوی بدی هم واسه پسرت میشه حالا بیشتر راجبش فکر کن امیدوارم زندگی با آرامشی در اینده داشته باشید🤍