7075 مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 عنوان کلونوسکوپی وآندوسکوپی | مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 66 پست دوستان کسی تاحالاآندوسکوپی وکولونوسکوپی رفته من خیلی میترسم اگه کسی رفته میشه منوراهنمایی کنه توروخدا 1397/04/04 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_ye_zelzele عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 81 چرانمیری دولتی البته خیلی دیروقت میدن.کجایدشما.اگه کرجی بروکوثرنیمه دولتیه نه عزیزم استان ایلامم دولتی کارش خوب نیست.۴۰۰ فک کنم باید بدم
maman_ye_zelzele عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 81 معدمم عصبی خیلی وقته تو استرس وفشارم تا اعصابم خراب میشه دلم شروع میکنه به پیچ وتاب
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 من حالت تهوع ودلپیچه ودرد دارم وزنمم کم شده خلاصه وضعم خرابه واقعا یه لقمه غذا بزور میخورم دکتراحتمال ندادمشکلت چیه؟دکترگوارش زودمیفرسته آندوسکوپی
maman_ye_zelzele عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 81 گفت زخم دارم دارو داد گفت یه مدت خوب میشی دوباره عود میکنه.یه چیزی بهم گفت دقیقا نفهمیدم پسرم همش بغلم بیقراری میکرد گفت انتهای معدت نمیدونم جذب نمیکنه یه همچین چیزی
گندم76 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 6441 گفتن بیستم بیا.اخه میگن علائم زخم معده ام وسزطان شبیه همن دکترم منوترسونددیشب تاصبح گریه کردم نه بابا دکترا یه چیزی میگن باورت میشه منم گفتن سرطانه و از معدم نمونه برداری کردن و گفتن زخم معده اس و بستری شدم حتی .نگران نباش عزیزم چیزی نیس خوب میشی زودتر .. چرا انقد دیر اخه؟ من رفتم دکتر فرداش اندوسکپی کردن روی سنگ قبرم بنویسید این اولین باری نبود که مرد
maman_ye_zelzele عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 81 من گفت پنج شنبه بیا برا آندوسکوپی اگه خواستی انجام بدی هنوز نگفتم به شوهرم آخه پولش زیاده میگم نکنه دستش خالی باشه شرمنده بشه
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 گفت زخم دارم دارو داد گفت یه مدت خوب میشی دوباره عود میکنه.یه چیزی بهم گفت دقیقا نفهمیدم پسرم همش ب ... به منم گفت اوضاع معدت خرابه استرس گرفتم کلاآدم ترسوایم😕
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 نه بابا دکترا یه چیزی میگن باورت میشه منم گفتن سرطانه و از معدم نمونه برداری کردن و گفتن زخم م ... باآندوسکوپی گفت سرطانه؟!وای این دکترامردموداغون میکنن.اخه رفتم نیمه دولتی واقعاهزینه دوتاشونمیتونسم بدم
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 من گفت پنج شنبه بیا برا آندوسکوپی اگه خواستی انجام بدی هنوز نگفتم به شوهرم آخه پولش زیاده میگم نکنه ... وای عزیزم میدونم چی میگی اماخوب پشت گوش ننداززودترمشکلتوحل کن که خدایی نکرده بدترنشی من سه ساله درگیرم تازه رفتم
گندم76 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 6441 باآندوسکوپی گفت سرطانه؟!وای این دکترامردموداغون میکنن.اخه رفتم نیمه دولتی واقعاهزینه دوتاشونمیتونسم ... اره گفت سرطانه و باید نمونه برداری بشه بعد نمونه برداری کردن که گفت نه خداروشکر زخم معده اس روی سنگ قبرم بنویسید این اولین باری نبود که مرد
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 اره گفت سرطانه و باید نمونه برداری بشه بعد نمونه برداری کردن که گفت نه خداروشکر زخم معده ... وای خدا.الات خوبی؟شمام حالت تهوع داشی؟معذرت میخوام من تومدفوع یه چیزای خلط مانندمیبینم البته خیلی کم پیش میاد
گندم76 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 6441 وای خدا.الات خوبی؟شمام حالت تهوع داشی؟معذرت میخوام من تومدفوع یه چیزای خلط مانندمیبینم البته خیلی کم ... نه من فقط درد داشتم شدیییید و کاهش وزن و کم خونیالان بهترم خداروشکر ولی خب باید رعایت کنم دیگه.. تهوع اون زمان نداشتم ولی الان دارم نمیدونم چرا.. خیلی بده تهوع 😢 روی سنگ قبرم بنویسید این اولین باری نبود که مرد
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 نه من فقط درد داشتم شدیییید و کاهش وزن و کم خونی الان بهترم خداروشکر ولی خب باید رعایت کنم دی ... خیلی بده من دیونه میشم البته وقتی میوه وسبزی میخورم زیادمیشه رعایت کنم بهتره.تویکی ازاین تاپیکانوشته بودن زخم معده همون سرطان معدس قلبم اومدتودهنم😢دکترم گفت شایرزخم معده باشه.من اطراف نافم دردمیگیره خم میشم معدم دردمیکنه
گندم76 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 6441 خیلی بده من دیونه میشم البته وقتی میوه وسبزی میخورم زیادمیشه رعایت کنم بهتره.تویکی ازاین تاپیکانوشته ... نه بابا ب این حرفا گوش نکن دارو بخوری سه ماهه خوب خوب میشی روی سنگ قبرم بنویسید این اولین باری نبود که مرد
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 نه بابا ب این حرفا گوش نکن دارو بخوری سه ماهه خوب خوب میشی خوبه بازشمابودی اروم شدم یکم چون تواینترنتم دیشب نگاه کردم خیلی چیزای بدی نوشته بود😕مرسی گندم جون دعاکن برام😍