2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالت تهوع ودلپیچه ودرد دارم وزنمم کم شده خلاصه وضعم خرابه واقعا یه لقمه غذا بزور میخورم

دکتراحتمال ندادمشکلت چیه؟دکترگوارش زودمیفرسته آندوسکوپی

گفتن بیستم بیا.اخه میگن علائم زخم معده ام وسزطان شبیه همن دکترم منوترسونددیشب تاصبح گریه کردم

نه بابا دکترا یه چیزی میگن باورت میشه منم گفتن سرطانه و از معدم نمونه برداری کردن و گفتن زخم  معده اس و بستری شدم حتی .

نگران  نباش  عزیزم چیزی نیس خوب میشی زودتر .. 

چرا انقد دیر اخه؟ من رفتم دکتر فرداش اندوسکپی کردن 

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
گفت زخم دارم دارو داد گفت یه مدت خوب میشی دوباره عود می‌کنه.یه چیزی بهم گفت دقیقا نفهمیدم پسرم همش ب ...

به منم گفت اوضاع معدت خرابه استرس گرفتم کلاآدم ترسوایم😕

نه بابا دکترا یه چیزی میگن باورت میشه منم گفتن سرطانه و از معدم نمونه برداری کردن و گفتن زخم  م ...

باآندوسکوپی گفت سرطانه؟!وای این دکترامردموداغون میکنن.اخه رفتم نیمه دولتی واقعاهزینه دوتاشونمیتونسم بدم

من گفت پنج شنبه بیا برا آندوسکوپی اگه خواستی انجام بدی هنوز نگفتم به شوهرم آخه پولش زیاده میگم نکنه ...

وای عزیزم میدونم چی میگی اماخوب پشت گوش ننداززودترمشکلتوحل کن که خدایی نکرده بدترنشی من سه ساله درگیرم تازه رفتم

باآندوسکوپی گفت سرطانه؟!وای این دکترامردموداغون میکنن.اخه رفتم نیمه دولتی واقعاهزینه دوتاشونمیتونسم ...

اره گفت سرطانه و باید نمونه برداری بشه بعد نمونه برداری کردن که گفت نه خداروشکر  زخم  معده  اس

اره گفت سرطانه و باید نمونه برداری بشه بعد نمونه برداری کردن که گفت نه خداروشکر  زخم  معده ...

وای خدا.الات خوبی؟شمام حالت تهوع داشی؟معذرت میخوام من تومدفوع یه چیزای خلط مانندمیبینم البته خیلی کم پیش میاد

وای خدا.الات خوبی؟شمام حالت تهوع داشی؟معذرت میخوام من تومدفوع یه چیزای خلط مانندمیبینم البته خیلی کم ...

نه من فقط درد داشتم شدیییید و کاهش وزن و کم  خونی

الان بهترم خداروشکر ولی خب باید رعایت کنم دیگه.. 

تهوع اون زمان نداشتم ولی الان دارم نمیدونم چرا.. 

خیلی بده تهوع 😢

نه من فقط درد داشتم شدیییید و کاهش وزن و کم  خونی الان بهترم خداروشکر ولی خب باید رعایت کنم دی ...

خیلی بده من دیونه میشم البته وقتی میوه وسبزی میخورم زیادمیشه رعایت کنم بهتره.تویکی ازاین تاپیکانوشته بودن زخم معده همون سرطان معدس قلبم اومدتودهنم😢دکترم گفت شایرزخم معده باشه.من اطراف نافم دردمیگیره خم میشم معدم دردمیکنه

خیلی بده من دیونه میشم البته وقتی میوه وسبزی میخورم زیادمیشه رعایت کنم بهتره.تویکی ازاین تاپیکانوشته ...

نه بابا ب این حرفا گوش نکن دارو بخوری سه ماهه خوب خوب میشی 

نه بابا ب این حرفا گوش نکن دارو بخوری سه ماهه خوب خوب میشی 

خوبه بازشمابودی اروم شدم یکم چون تواینترنتم دیشب نگاه کردم خیلی چیزای بدی نوشته بود😕مرسی گندم جون دعاکن برام😍