meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 9352 عنوان حسودی میکنم 74 بازدید | 4 پست به همه شماهایی ک پارتنراتون واقعا دوستون دارنگل و عروسک میخرن توجه میکننمیدونن چی خوشحالتون میکنه و اهمیت میدنو تازه تو بایوشون مینویسن :))۲۲سالمه و هیچوقت نتونستم تو رابطه باشم خستم چون دیگ ذوقی ندارم روانی ندارم حوصله ای نمونده با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘 امروز | 20:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 7204 عزیزممممممچی بگم والا، ما هم همینیمخداشاهده همه همینن هیچکس نگاه نمیکنه...یکی هم یکم خوشش بیاد اصلا به روی خودش نمیاره و هیچی نمیگه همونجا تمام میشه... برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️
s_hr80 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 976 عزیزم هنوز خیلللللی وقت و فرصت داریا خیلی زوده ۲۲ سال واسه ناامید شدن از تو رابطه رفتن ، به نظر من سن مناسبش اصلا ۲۵ سال به بعده
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 9352 عزیزممممممچی بگم والا، ما هم همینیمخداشاهده همه همینن هیچکس نگاه نمیکنه...یکی هم یکم خوشش بیاد اصلا ... خوش اومدن ک هیچی ولی اون ک تایپ من باشه نیست اینا همه هولن با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 9352 عزیزم هنوز خیلللللی وقت و فرصت داریا خیلی زوده ۲۲ سال واسه ناامید شدن از تو رابطه رفتن ، به نظر من س ... نمیدونم پسرارو میبینم ناامید میشم با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘