2777
2789
عنوان

چقدمن بدبختم

81 بازدید | 14 پست

اعصابم خرده منووجاریم ۱۳ ساله ازدواج کردیم ده ساله از من کوچیکتره تو یکماه، اون خونه ماشین همچی داره چون شوهرش عرضه داره من خونه مردم مستاجرم به پرایدوده ساله دارم داغونه امشب باشوهرم دعوا گرفتم خاک توسرت الان باید دنبال خونه باشم این بنگاه اون بنگاه میگه اون طلاهاش رو نگه داشت خونه خرید تورفتی خونه اجاره کردی گفتم توئه عوضی اگه داشتی

نمیفروختم ک اللان جاریمو دیدم خیلی خودش گرفته بود چون ماشین مال خودشه من چی دارم کوفت هیچی هر بار قهر کرد رفت خونه باباش مادرشوهرم ابنا طلاخریدن بردن براش کاری خوبی کرد من عقل نداشتم ساختم با این عوضی

پیشنهاد میدم فیلم دو عروس رو ببین

مقایسه زندگی آدمارو داغون میکنه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخداحالم بده 😭میگم خدایا چرا باید همیشه گدازندگی کنم چراخودموبدبخت کردم لیاقت من این نبود

میفهمم عزیزدلم

این فیلمرو که گفتم حتماا ببین به نظرم کاملا شبیه زندگی شماست

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

مریضم هستم بخدااعصاب هزارچیزدیگ دارم اینا سال ب سال میبینم اعصابم خردمیشع اخه من ازاینا بدتربودم

چی بگم با حرص خوردن جز مریضی چیزی درست نمیشه .نصف عمرمون رفته نصف دیگه شد مونده چشم بهم بزنیم اینم تموم میشه .پس بیخیال

باشه عزیزم چشم 💔

قربونت برم غصه نخور خدا انشاالله برات بهترینا رو رقم میزنه💜✨️🦋

چی بگم با حرص خوردن جز مریضی چیزی درست نمیشه .نصف عمرمون رفته نصف دیگه شد مونده چشم بهم بزنیم اینم ت ...

بخداگلوم یچی گرفته انگاردارم خفه میشم تاپیکام ببیین زندکی خوبیم ندارم ایکاش اخلاقش عقلن خوب بود.چراباید قسمت من اینحورمیشد

مرسی عزیزدلم مرسی جواب دادی❤️🫂

دورت بگردم💙

[QUOTE=424108489]بخداگلوم یچی گرفته انگاردارم خفه میشم تاپیکام ببیین زندکی خوبیم ندارم ایکاش اخلاقش عقلن خوب بود.چراب ...[/QUOT

چرا نداره .پاشو برو به دوش بگیر .یه لیوان آب خنک بخور .لعنت کنه به شیطون .هر چی که شد بزار بشه غصه دشمن سلامتیه