2777
2789
عنوان

بچه دوم

64 بازدید | 22 پست

اول از همه بگم تو شهر غریبم. تو یه ساختمون با خانواده شوهرم زندگی میکنم.یه دختر دارم ولی خیلی احساس تنهایی میکنه.خونواده شوهرم به شدت دخالت میکنن. شوهرم پشت اوناس. سنم بالاس و شوعرم توقع داره حتما یکی دوتا دیگه شده بعد چند سال ولی حتما بیارم. میترسم بخاطر بچه خونوادش وقتی سنم گذشت تحریکش کنن زن بگیره.توحاملگی قبلیم هم شوهرم هم اونا خیلی اذیتم کردند.واس من اصلا مهم نیس ولی اونا پسر دوستن.میترسم دختر شه زندگیمو جهنم کنن منم از چشم شوهرم بندازن. وگرنه من عاشق دخترم.واسم فرقی نداره. خودمم خیلی دوسدارم بچه دوم بیارم اما از بعدش میترسم.خونه نداریم ماشینم نداریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=424106634]از همین الان به همسرت بفهمون مگه جنسیت دست ادمه هر چی خدا بشه همون میشه اگه بچه میخواد بایستی این رو ...[/QUOTE

بیشتر خوندادش نمیفهمن و یادش میدن. خیلی حرف اونا رو گوش میده

خونه و ماشین مهم نیس رزق دست خداست من خودم سه تا دارم تازه به چهارمیشم فکر میکنم حیف شوهرم مخالفه بالاخره بچت مونس میخواد اگه واقعا. دلت واسه دخترت میسوزه دلتو بزن به دریا و سختی های بعدش وزخم زبونای خانواده رو به جان بخر

امکانشو دارید بعدا جدا از خانواده ی شوهرتون زندگی کنید؟! چون من خودم تا زمانی که طبقه ی بالاشون بودم ...

نه امکانش نیس فعلا متاسفانه. کاش فقط تو بچه داری دخالت داشتن ما هفت ساله ازدواج. کردیم نذاشتن یه بار مسافرت بریم

خونه و ماشین مهم نیس رزق دست خداست من خودم سه تا دارم تازه به چهارمیشم فکر میکنم حیف شوهرم مخالفه با ...

ادم همه چیو نمیتونه بگه. شوهرم تو بارداری اول همراه نبود اذیت میکرد حتی موقع زایمانم خواب بود نیومد یعنی خونوادش نذاشتن بعدا اومد