2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دیدم طب اسلامی براش راهکار داشت .عزیزم سرچ کنید طب اسلامی و زیگیل تناسلی حتی نوشته بود خیلی هم زود خوب میشه وترسناک نیست ولی گلم توی روابط جنسی خیلی محتاط باشید .

۱۸و ۴۰

من تایپ ۶۸ و فقط ویتامین دادن و گفتن شیرینی جات نخورید ی دوز هم واکسن زدیم تا ابان ماه سری دومشه. نمیدونم با ای ویتامینا برطرف میشه یا ن ولی دیدم خیلی ها بودن تایپای خطرناک داشتن ولی خوب شدن

من تایپ ۶۸ و فقط ویتامین دادن و گفتن شیرینی جات نخورید ی دوز هم واکسن زدیم تا ابان ماه سری دومشه. ن ...

من نواکسا میخورم خیلی گرون شده واقعا نمیدونم چیکار کنم حالا اگه تاثیرم داشته باشه اشکال نداره

من نواکسا میخورم خیلی گرون شده واقعا نمیدونم چیکار کنم حالا اگه تاثیرم داشته باشه اشکال نداره

ی پیچی از اینستا تمام ازمایشات منفی رو میزاره من فقط ی بار ازش دارو گرفتم... رفتم زیر نظر دکتر زنان واقعا ایقد تبلیغ میکنن ادم نمیدونه کدوم راست میگه کدوم دروغ

ی پیچی از اینستا تمام ازمایشات منفی رو میزاره من فقط ی بار ازش دارو گرفتم... رفتم زیر نظر دکتر زنان ...

منم تحت نظر دکتر زنانم ۶ ماهه دارو مصرف میکنم دوباره میخواد نمونه برداری کنه میترسم منفی نشه جواب ازمایشم