2777
2789
عنوان

ثروتمند کیه

51 بازدید | 14 پست

انسان با توجه به تعداد چیزهایی که میتواند

بدون آنها به زندگی ادامه دهد، ثروتمند است.

📚 اضطراب موقعیت

✍️ آلن دوباتن

باشد ک بگشایی دری🍃گویی ک برخیز اَندر آ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.- هفتهی دیگه تنهاییت تموم میشه، از انفرادی میآی بیرون، نظرت چیه؟ دوست داشتم توی صورتش بخندم!چطوری ت ...

میشه به درد غلبه کرد،
ی بار مارتین دندون درد داشت
اتو رو زد به برق و صبر کرد
بعد اونو گذاشت رو شونه اش.
اونوقت دندون درد یادش رفت!

🎥 #دیالوگ A Short Film about love

میشه به درد غلبه کرد،ی بار مارتین دندون درد داشتاتو رو زد به برق و صبر کردبعد اونو گذاشت رو شونه اش. ...

#تیکه_کتاب
تو کتاب "انی راحله" یه دخترو به زور بــه عقـد مــرد دیگـهای در میارن، وقتی حلقهرو میندازن تو دستش میگه:

هرگـز گمان نمیکردم که ممکن است آدمـیزاد از انگشتـانش به دار آویخـته شود...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
◆انی راحله
◇ #یوسف_السباعی

میشه به درد غلبه کرد،ی بار مارتین دندون درد داشتاتو رو زد به برق و صبر کردبعد اونو گذاشت رو شونه اش. ...

این نویسنده ها با این نوشته ها و کتاب هاشون خودشون به فکر پول درآوردن هستند

#تیکه_کتاب تو کتاب "انی راحله" یه دخترو به زور بــه عقـد مــرد دیگـهای در میارن، وقتی حلقهرو میندازن ...

هنوزم برا دعا میری کلیسا؟
- دیگه نه!
چرا؟
- امروز رفتم کلیسا و دعا کردم، بچم تیر خورد!
چرا کامل نمیگی، چرا نمیگی امروز دعا کردم بچم تیر خورد، اما زنده موند!

📽 #دیالوگ Walking Dead

میلیونها و میلیاردها آدم توی این دنیا هست که همهشان میتوانند بیتو زندگی کنند... آخر منِ بدبخت چرا نم ...

اگه آدما میتونن با هم بمونن به خاطر این نیست که فراموش میکنن، به خاطر اینه که هم دیگرو میبخشند...

🎥 #دیالوگ Indecent Proposal