همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
حرام نیست چه ربطی داره کلی آدم انجام میدن جز پاکیزگی بدن هست که همیشه توصیه میشه
تو قران اومده نباید کسی به جز همسر به اون ناحیه نگاه کنه
بعضی جاها به صورت شرعی لیزر میکنن( نمیدونم چجوریه)
روش های دیگه هم هست مثل اپلاسیون و موبر و ...
زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
من انجام دادم ده سال پیش هست جلسه رفتم یمدتم شارژ رفتم و تموم. خیلی خیلی کم در کیاد و واقعا راضی ام
چه دستگاهی رفتید؟
اصفهان لیزر کردم با دستگاه اشنایدر پلاس تجربه فوق العاده ای بود خیلی راضی بودم چون هم بدون درد بود و پوستم روشن تر شد هم اینکه خیلی خوب بهداشت رو رعایت میکردن و نوبت دهی هاشون سروقت بود و اصلا معطلی نداشت.