2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 24 پست
اتفاقا منم کم مو بودمموهای تنمم بور بود دیر رفت ولی خب تموم شد دیگه رشد نمیکنه

چقدر طول کشید

خودت باش با وجدانی بیدار ..🤍✨همیشه بهت وفادارم ..M💕✨آقایون درخواست ندن..

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اولا که مشکل شرعی دارهدوما تا چند سال باید بری یعنی بعد ۸ جلسه میره تو شارژ و هر دفعه باید بری تمدید ...

مشکل شرعی چیه

مشکل شرعی چیه

یعنی حرومه .اگه اعتقاد داری ....

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

یعنی حرومه .اگه اعتقاد داری ....

حرام نیست چه ربطی داره کلی آدم انجام میدن جز پاکیزگی بدن هست که همیشه توصیه میشه

حرام نیست چه ربطی داره کلی آدم انجام میدن جز پاکیزگی بدن هست که همیشه توصیه میشه

تو قران اومده نباید کسی به جز همسر به اون ناحیه نگاه کنه

بعضی جاها به صورت شرعی لیزر میکنن( نمیدونم چجوریه)

روش های دیگه هم هست مثل اپلاسیون و موبر و ...

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من انجام دادم ده سال پیش هست جلسه رفتم یمدتم شارژ رفتم و تموم. خیلی خیلی کم در کیاد و واقعا راضی ام

چه دستگاهی رفتید؟

اصفهان لیزر کردم با دستگاه اشنایدر پلاس تجربه فوق العاده ای بود خیلی راضی بودم چون هم بدون درد بود و پوستم روشن تر شد هم اینکه خیلی خوب بهداشت رو رعایت میکردن و نوبت دهی هاشون سروقت بود و اصلا معطلی نداشت.

کلینیک ریحان رو بهتون پیشنهاد میکنم

09217870776

اصفهان لیزر کردم با دستگاه اشنایدر پلاس تجربه فوق العاده ای بود خیلی راضی بودم چون هم بدون درد بود و ...

مرسی عزیز دلم