2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست
همش داری الکی بهش گیر میدی یکم حامی اون باش خودت میدونی چطوری باید باهاش رفتار کنی خواهر یکم نازتو ک ...

نازم بخوره تو سرم ناز نمیکنم که

ترس از دست دادنش باعث شده اینطوری بشم من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازم بخوره تو سرم ناز نمیکنم کهترس از دست دادنش باعث شده اینطوری بشم من

یعنی میترسی از دستش بدی اینکار هارو میکنی خوب اینطوری واقعا از دستش میدی نکن اینکارو خودت خوب میدونی باید چکار کنی اعتماد پایه یک رابطه هست

یعنی میترسی از دستش بدی اینکار هارو میکنی خوب اینطوری واقعا از دستش میدی نکن اینکارو خودت خوب میدونی ...

خب چیکار کنم

یجوووریه دلم میخواد برم از زندگیش ولی تا خودش حرف جدایی میزنه دلم میخواد بمیرم اون لحظه

واقعا عاشقشم

ساعت شیش و نیم بش زنگ زدم قرار بود خودش زنگ بزنه بعدش تا الان نزدع

عادت داره قول الکی بده

البته میگه که مغزم پریوده و فلان

از پنج صبح هم سرکار بوده یعنی خوابیده؟؟

نمیدونم چطور بگم

چیزی که تو ذهن اون عادیه واسه من خیلیی بده و بالعکس

خب چیکار کنم یجوووریه دلم میخواد برم از زندگیش ولی تا خودش حرف جدایی میزنه دلم میخواد بمیرم اون لحظه ...

چرا دلت میخواد از زندگیش بری چرا دو دلی . پنچ صبح سر کار بود حتماً الان خوابه میگه تا ساعت چند سر کار بود . بعد یه جور های اون پسره سرد شده. باید یه کاری کنی باید خودت رابطه رو گرم کنی باز هم میگم با یه روان شناس تو اینترنت حرف بزن. بزن سایت ویکی روان میاد اون ها بهتر میتوانند کمکت کنن منم تا اونجایی که میتونم کمکت میکنم درخواست دوستی میدم قبول کن بقیه حرف هامو اونجا میزنیم