2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست
چیکار کنم ازین به بعد

با سکوت صبوری مدارا مراعات رفتار کنم کنترل خشم مدیریت رفتار. فکر

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم خودم😭😭یهو گوشیو روش قطع میکنم وسط مهمونی زنگ میزنم میگم کاری نداری باهام و قهر میکنم

خوب دیوانش کردی نکن اینکارو میدونی گوشیو قطع میکنی چقدر میتونه روی رابطتون تاثیر داشته باشه فکر کن اون رو تو گوشی قطع کنه چکارش میکنی داری بد جلو میری آبجی داری رابطتون خراب میکنی اگه میتونی یکم باهاش گرم بگیر پیشه یه روان شناس برو اون بهتر میتونه راهنماییتون کنه اگه واقعا دوستش داری اینکارو باهاش نکن میگه نه رابطه رو نابود میکنی

حاضرم براش بمیرم ولی خودمو کنترل نمیتونم کنم

همین رفتار قهر اختلاف فاصله بیشتر میشه بعدم به مرور بدتر

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

همش شک دارم بهش اخه

بدبین نباشی تا مطمئن نشدی کاری نکن

میگم نمیتونم خیلی قلبشو میشکنم

پس منتظر عواقبش باش