2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

69 بازدید | 9 پست

تا حالا رفیق پاتنرنتون خواسته رابطتون را خراب کنه چون من رفیق پارتنرم میخواست باهام بیاد تو رابطه ولی قبولش نکردم اونم روز بعدش گفت که پارتنرم نامزد کرده با خواهرش و دیگه منتظرش نباشم چون سربازیه میخوام بدونم ممکنه از عمد دروغ بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فکر کنم 20 روز دیگه آموزشیش تموم میشه میاد منم خیلی نگرانم

به نظرم احتمال اینکه دوستش از حرصش گفته باشه هست و دروغ باشه

اخه کی به سرباز زن میده معمولا میذارن بعد از سربازی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

مرخصی نمیگیره؟

آخه یه چیزی عجیبه اینکه اولش که فهمیدم رفیقشه خیلی انکار کرد که نمیشناسه اونو بعد گفت من میخواستم باهات بیام تو رابطه خودت نخواستی منم بهش گفتم نه نمیام نمیخواستمم بیام تو رابطه اونم گفت تو الان خیانت کردی بهش و خودت نخواستی باهاش باشی منم گفتم شما چیزی نگو تا من خودم براش توضیح بدم اونم گفت اون اول حرف منو گوش میکنه نه تو بعد دیگه بحثو ادامه ندادم تا اینکه فرداش ازم عذر خواهی کرد و گفت نامزد داره

به نظرم احتمال اینکه دوستش از حرصش گفته باشه هست و دروغ باشهاخه کی به سرباز زن میده معمولا میذارن بع ...

نمیدونم والا میگفت میخواد بیاد خواستگاری خواهرم و این حرفا و نامزدشو بیشتر از خودش دوست داره بعد میگفت من میخواستم باهات بیام تو رابطه تا از حالش و اینکه چیکار میکنه بهت بگم و اینکه کاری کنم بتونی ببینیش یه بار دیگه

نمیدونم والا میگفت میخواد بیاد خواستگاری خواهرم و این حرفا و نامزدشو بیشتر از خودش دوست داره بعد میگ ...

به نظرم چرت میگه بهش اعتماد نکن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

به نظرم چرت میگه بهش اعتماد نکن

بله منم گفتم صبر میکنم تا خودش بیاد بگه تا باور کنم اونم گفت صبر کن ولی آخه به نظرتون چرا باید درمورد همچین چیزی دروغ بگه