2777
2789
عنوان

حکایت

85 بازدید | 12 پست

حکایت فقیر و هندوانه فروش

گویند فقیری به نزد هندوانه فروشی رفت وگفت هندوانهای برای رضای خدا به من بده فقیرم وچیزی ندارم.

هندوانه فروش درمیان هندوانه ها گشتی زد وهندوانهٔ خراب و بدرد نخوری را به فقیر داد.فقیر نگاهی به هندوانه کرد و دید که به درد خوردن نمیخورد،و مقدار پولی که به همراه داشت به هندوانه فروش داد و گفت به اندازه پولم به من هندوانه ای بده.

هندوانه فروش هندوانه خیلی خوبی را وزن کرد و به مرد فقیر داد،فقیر هر دو هندوانه را رو به آسمان کرد و گفت خداوندا بندگانت را ببین...

این هندوانه خراب را بخاطر تو داده هست و این هندوانه خوب را بخاطر پول.

وای از این ریا.....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😂😂😂😂چه اشکالی داره مگه ، چیز بد که نمیذارن

خو اینا اگه خیلی این چیزا حالشون میشد تو سایت زنونه نمیومدن😂😂
مرد اهل کتاب چیکار میکنه تو سایت زنونه
همه رو از گوگل کپی میکنن میذارن

پروف خودمم

خو اینا اگه خیلی این چیزا حالشون میشد تو سایت زنونه نمیومدن😂😂مرد اهل کتاب چیکار میکنه تو سایت زنون ...

واقعا حق داری قشنگ نیست مرد اینجا باشه

ولی اینایی که کار فرهنگی میکنن باهاشون خوب باش😂😂😂

وای باز این مردای نی نی سایتهمه ماشالا یه کتاب اخلاق و یه کلیله و دمنه گرفتن دستشون

دقیقا🤣🤣🤣 پشمک های متحرک

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

واقعا حق داری قشنگ نیست مرد اینجا باشهولی اینایی که کار فرهنگی میکنن باهاشون خوب باش😂😂😂

من ضد مرد نی نی سایتی ام

اینایی هم که مثلا خودشونو فرهیخته نشون میدن بعدا گندشون در میاد

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)