2777
2789
عنوان

خستم از مجردی

74 بازدید | 16 پست

بریدم از تنهایی

تو رو خدا نگید برو سرکار یا با دوستات باش چون هیچکدوم جای متاهلی رو نمیگیره

دلم میخواد ازدواج کنم از مجردی حالم بهم میخوره ولی یدونه خواستگارم نیست

من خیلی تنهام هیچ تفریحی ندارم

دلم میخواد ازدواج کنم با همسرم تفریح کنیم زندگی کنیم غذا بپزم واسه دوتامون

لطفا نگید ازدواج بده ازدواج خوبم کم نیست

۲۵ سالمه خسته شدم از تنهایی میگید سنم کمه آره درست ولی من الان ذوق ازدواج وزندگی دونفره رو دارم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بری تو اجتماع تا خواستگار داشتی باشی خب

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

وضعیت منم مثل توئه اما گیر نمیاد البته من خواستگاردارم همیشه اما نمیدونم چرا خدا جورش نمیکنه

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
میرما ولی کسی نیست

نماز جعفر طیار و توسل به شهید علی حاتمی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

فکرای فانتزی قبل ازدواج...کل ازدواج این نیست دنیای ازدواج خیلی بزرگتر و سخت تر از این حرفاس

اره، ولی نیاز ادمه، همه چی خوشی و سختی داره

حالا تو این خوشی و سختیا کسی ک دوسش داری باهات باشه وسط سختیام نگات بش بخوره دلت قیلی ویلی میره

همه چی ک فانتزی نیست

اسیم فانتزی نگفت، ۲۵ سالشه عاقل و بالغه

ببینید دوستان پروف خودمم ،،هی درخواست عکس ندید