2777
2789
عنوان

کمککک دوستان

76 بازدید | 15 پست

میگم دوستان خودم یک سال پیش سرم ضربه خورد و بعدشم رفتم ایسیو وقتی بیرون اومدم چشمام به طور داعم سیاهی میدید الان بعد یکسال بهتر شده ولی خوب نه .چندین دکتر هم چشم پزشک هم مغز و اعصاب رفتم گفتن مشکلی نداری الان دوباره میخام یه دکتر برم شاید روند درمانم سریع ارشد بنظرتون چشم پزشکی یا مغز و اعصاب؟؟

🌟

کم خونی ندارین؟؟ چون سیاهی رفتن چشما معمولا از کم خونیه

نه به صورت داعم میبینم سیاهی کم خون بودم برطرف شد 🥲.حالا بنظرتون این مشکل چه دکتری باید مجدد برم

🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکترای چشم پزشک و مغز و اعصاب و ازمایش خون کی رفتین.؟؟؟؟

همون سال پیش بعد از تصادفم یه مغز و اعصاب رفتم خصوصی بعد از چند جلسه و چندین آزمایش و ام ار ای گفتن هیچ مشکلی نداری چشم پزشک هم دوتا رفتم گفتن مشکلی نداری و دومی گفت تصادفه به مرور باید خوب بشه

🌟

توضیحات صفحه ی اول تاپیکم بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن شاید راحتر کمکت کنه که چه دکتری بری و اگه دکتر رفتنت هم باز علت سیاهی رفتن چشما مشخص نشد زیر نظر درمانگر مجرب دارو استفاده کن خوب میشی ان شاالله

نه چشم پزشکی که نهبرو مغز و اعصابچون اگر مشکل در بینایی داشته باشی در اثر ضربه، به خاطر چشمات نیستبه ...

سلام عه توتوو

اره خیلی اذیتم میکنه دیگه مثل قبل دیدم قوی نیست چشمام اصلا ضعیف نبود و نیست الان یکی از چشمام تقریبا خوب شده ولی یکیش حوریه که گه با همون چشم فقط ببینم متن رو به سختی میخونم سیاهی اومده

🌟