2777
2789
عنوان

فردا تولدمه و

81 بازدید | 17 پست

کاری به خانواده ندارم که هیچوقت برام تولد نگرفتن برامم مهم نیست چون منم باهاشون همینم

ولی از رلم توقع نداشتم

من پارسال واسه تولدش یه عالمه هزینه کردم من نمیگم که هزینه کنه ولی یه تبریک خشک و خالی ای یه شاخه گلی هیچی هیچی

انگاری یه تبریک خشک و خالی هم قرار نیست بده اصلا یادش نیست 🥲

من میدونم دست و بالش این چند وقت بستس ولی یه تبریک ساده که میتونه بگه ولی یادش نیست صددرصد مطمئنم

حالا تا فردا صبر کن شاید اصلا بخواد سورپرایزت کنه😔😂

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هعی خواهر چی بگم واقعا حقیقته

دوران دوستی دوره شناخته دیگه من نمیگم بخاطر یه تبریک گفتن یا نگفتن جدا شو ولی بحث ارزشه ببین اگه برات ارزشی قائل نیست فکر اساسی کن پس فردا بدترم میشه تازه

🤍🌱
از کجا معلوم منکه امسال تولدم در اخرین لحظه ساعت ک هیچ امیدی نداشتم سوپرایز شدم

آخه میدونم مشکلاتش انقد زیاده که تولد خودش هم یادش نیست چه برسه به من

ولی یه تبریک فقط که بفهمم براش مهم🥲

دوران دوستی دوره شناخته دیگه من نمیگم بخاطر یه تبریک گفتن یا نگفتن جدا شو ولی بحث ارزشه ببین اگه برا ...

مشکلاتش انقد زیاده و میبینم که اگه خودمم تو این وضع بودم حتی غذا خوردن هم یادم نبود

ولی خب یه تبریک که بفهمم یادشه و براش مهم🥲