atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10645 عنوان کنکوریا 35 بازدید | 8 پست شما چطور هستین استرس نتایج ندارید من که دارم سکته ریز میزنم هر روز او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت امروز | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_بهار_ عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 677 واقعا تا نتایج بیاد و مجاز شده باشیم برای انتخاب رشته روزی پونصد بار سکته کردیم
bahar_بهار_ عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 677 نوچ با سهمیه استرسی ندارم رفتن ایم اینو گفتی ملت بگن کوفتت بشه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10645 نوچ با سهمیه استرسی ندارم رفتن ایم اها من خر سهمیه ندارم اخه مشکل اینه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10645 واقعا تا نتایج بیاد و مجاز شده باشیم برای انتخاب رشته روزی پونصد بار سکته کردیم مجاز میشم ولی رشته خوب و دانشگاه خوب میخوام(دانشگاه تبریز تیپ ۱ هس) در غیر اون صورت باید برم ازاد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
mess__yas80 عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 7021 اینو گفتی ملت بگن کوفتت بشه ایکجا اهمیتی نداره برم مهم اینه برم خلاص مثل امثال شما نبودم توی کنکور نهایی
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10645 اینو گفتی ملت بگن کوفتت بشه نه این چه حرفیه اتفاقا نوش جونش ولی اخه جاش اینجاس؟ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
bahar_بهار_ عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 677 ایکجا اهمیتی نداره برم مهم اینه برم خلاص مثل امثال شما نبودم توی کنکور نهایی امثال من چشه؟ با کمترین امکانات تو منطقه یک درس خوندم قبول شدن امثال شما افتخاری نداره که