2777
2789
عنوان

دوران عقد

51 بازدید | 18 پست

بعد از ظهرتون بخیر

میخوام یکمی باهاتون درد و دل کنم و مشورت بگیرم

من یک ساله که توی عقدم ، شاغل هم هستم ( درآمدم زیاد بالا نیست و کلش خرج جهیزیه ام میشه)

از پدرم هیچ پولی برای خودم و هزینه های خودم نمیگیرم ایشون فقط توی خرید جهیزیه کمکم میکنن.

همسرمم وضع مالی نسبتا خوبی داره

توی این دوران نه روم میشه از پدرم پول بگیرم و نه از همسرم

همسرمم این شکلی نیست که ده تومن به کارتم بزنه برای کارهای خودم نهایت سه یا چهار تومن میزنه و من واقعا نمیدونم با این مقدار چیکار کنم...

وضع مالی پدرم یکمی پایین تر از همسرمه اما توی دوران مجرد بودنم خیلی بیشتر به خودم میرسیدم ، برای لباس ، لوازم آرایش ، آرایشگاه ...

من ذاتا آدم پر خرجی نیستم اما نمیدونم باید چیکار کنم ، چطوری خواسته هامو بیان کنم ، اصلا وظیفه کیه؟

☁️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همسرت هر کدوم چند سالتونه و شغل هاتون چیه

من ۲۱

همسرم ۳۰

من تدریس زبان میکنم توی آموزشگاه همسرمم دوتا شغل داره توی شرکت مشغول به کار هست و درکنارش شغل آزاد هم داره

☁️

قطعا وظیفه همسرتونه. بنظرم اگر شما نتونید مسائل اینجوری رو با کسی که قراره سالها کنارش زندگی کنید مطرح کنید در آینده به مشکل برخواهید خورد. بهترین راه اینه که با همسرمحترمتون صحبت کنید و خیلی راحت بهشون بگید که به لحاظ مالی نیاز به حمایت بیشتری دارید.

قطعا وظیفه همسرتونه. بنظرم اگر شما نتونید مسائل اینجوری رو با کسی که قراره سالها کنارش زندگی کنید مط ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم حق با شماست

من کلا آدم قانعی هستم ، و بیشتر سعی توی پس انداز کردن دارم و خرج هایی هم که میکنم واقعا برای نیازمه که برای اون هم به مشکل خوردم

☁️

من ۲۱ همسرم ۳۰ من تدریس زبان میکنم توی آموزشگاه همسرمم دوتا شغل داره توی شرکت مشغول به کار هست و درک ...

بهش بگو مثلا این ماه ۷تومن بریزه برات

ماه بعدی ۸تومن

بهش بگو ب خوبی ک خبر از قیمتا ک داری و قیمتا لحظه ای هستن

یا با خودش برو خرید

من ۲۱ همسرم ۳۰ من تدریس زبان میکنم توی آموزشگاه همسرمم دوتا شغل داره توی شرکت مشغول به کار هست و درک ...

خب تو سنت کمه و ازشم زیاد کوچکتری، 9 سال کم نیست واقعا! به نظرم وظیفشه هر چقدر لازمته خرجت کنه، زنش هم هستی دیگه، تا حالا باهاش صحبت کردی در این باره؟

اگه الان کم خواه و قانع باشی، آخرش به فکر الان میافتی.. خیلیم نباید اینطوری باشی و پول نگیری

موافقم

فقط مشکلم اون بیان کردنس..

اوایل خیلی خیلی دست و دلباز تر بود اما خب احتمالا خودم بد عادتش کردم

☁️

موافقم فقط مشکلم اون بیان کردنس..اوایل خیلی خیلی دست و دلباز تر بود اما خب احتمالا خودم بد عادتش کرد ...

اره گل. یکم دیگه ادامه بدی میبینی فقط داری پولای خودتو خرج میکنی و اونم هیچی بهت نمیده

INFP, CAT 💚

خب تو سنت کمه و ازشم زیاد کوچکتری، 9 سال کم نیست واقعا! به نظرم وظیفشه هر چقدر لازمته خرجت کنه، زنش ...

مستقیم صحبت نکردم

اما بارها بهش گفتم مثلا دوس دارم ناخنامو درست کنم باشگاه ثبت نام کنم فقط میگه خب بکن اما دیگه درمورد هزینه ش حرفی نمیزنه

من میدونم شرایط اقتصادی خیلی سخت شده

اما اگه بخوام خیلی ساده براتون توضیح بدم باید بگم که در حال حاضر توی کارت من صد هزار تومنه و توی کارت ایشون بالای صد میلیون

☁️