2777
2789
عنوان

بهداشت شخصی

69 بازدید | 9 پست

سلام و وقت به خیر

راستش من همکلاسیای دارم که میشه گفت دوستمه. دختر خیلی دوستداشتنی و صاف و ساده ایه؛ اما یه مشکل داره و اون هم اینه که بوی نامطبوعی میده.

قضیه جایی شروع میشه که پارسال، بچههای کلاسمون حرکاتی میزدن مثل نوشتن "بچهها حموم برید" با خط درشت رو تخته، کنایه زدن و حرف های در گوشی.

امروز که داشتم تو گپ بچهها میگشتم. یکی گفته بود اگه امسال هم بو بده، جلوی همه بهش میگم

من امیدوارم مشکلش حل شده باشه اما یه راه حل بهم میدین که اگه همچنان پابرجا بود، نذارم کار به اون جاها بکشه؟

من از بیکسی و خلوت انسانها میترسم...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ی همکلاسی داشتم به شدددددت تمیز بود ولی عرقش بود خیلی بدی میداد، با کوچکترین عرقی کل کلاس بود بد میگرفته بنده خدا واقعا دست خودش نبود

این همکلاسی شما اگه مثل همکلاسیه منه نگید بهتره چون ولی اگه واقعا بهداشت فردیشو رعایت نمیکنه خب محترمانه بهش تذکر بدید

بهش با یه اکانت ناشناس پیام بده

به اون همکلاسیت هم بگو آبروی دیگرانو راحت نبره که آدم از فردای خودش باخبر نیست...

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

من وقتی ابتداعی بودم یک دختره همیشه به من میگفت دهنت بو میده خب من ناراحت میشدم من کسی رو ببینمکه بو میده یا شلخته باشه یا یک عیبی داشته باشه تحمل میکنم ولی بهش نمیگم و به روش نمیارم با خودم میگم ناراحت میشه درست نیست

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

من وقتی ابتداعی بودم یک دختره همیشه به من میگفت دهنت بو میده خب من ناراحت میشدم من کسی رو ببینمکه ب ...

آره واقعا

اگه هم قراره آدم بگه، درست نیست جوزی باشه که دل طرف بشکنه...

من از بیکسی و خلوت انسانها میترسم...

آره واقعا اگه هم قراره آدم بگه، درست نیست جوزی باشه که دل طرف بشکنه...

واقعا درسته بعضی انسان ها هستند حرف رو رک و راست به دیگران میگن و با خودشون میگن میخوان ناراحت بشن و میخوان ناراحت نشن دیگه فکر دل ادم ها رو نمیکنند

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز