2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

62 بازدید | 12 پست

دوستان برای کنکور سال بعد تمرکز کنم رو درسایی ک توشون قوی ترم مثلا جامعه اقتصاد جغرافیا تاریخ و روانشناسی نتیجه ای میگیرم مثلا هر کدوم رو ۴۰ ۵۰ بزنم چون عربی و ریاضی رو اصلا نمیتونم بزنم فنون هم بخشای تاریخی رو میزنم فقط بقیش هیچ اونایی که اینکارو کردن لطفاً راهنمایی کنن

عزیزم ریاضی و عربی و همچنین ارایه و عروض فنون اصلا دروسی نیستن که شما خودخوان بتونی ازش درصد بگیری حتما باید با استاد خوب جلو بری تا بتونی درصد بگیری اگه صفر بذاری خیلی ترازت افت میکنه

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم ریاضی و عربی و همچنین ارایه و عروض فنون اصلا دروسی نیستن که شما خودخوان بتونی ازش درصد بگیری ح ...

بله میدونم ولی وقت نمیکنم بخونم همه رو سر کنکورم انقدر باید مسلط باشی که بتونی جواب بدی نمیدونم والا تمرکزم رو تو این نه ماه بزارم رو اون پنج شیش تا درسی که گفتم یا نه نمیدونم

بله میدونم ولی وقت نمیکنم بخونم همه رو سر کنکورم انقدر باید مسلط باشی که بتونی جواب بدی نمیدونم والا ...

حتما تمرکز کن رو نقاط قوتت

ولی ریاضی رو صفر نذار استاد خسرو محمد زاده برا شما مناسبه فقط چند مبحث آسون رو ببین مثلا گزاره ها یا دنباله ها صفر نذار به هیچ وجه

فنون هم تاریخ ادبیات و عروض رو بتونی کامل بزنی عالیه

عربی فقط ترجمه یاد بگیر ببین هیچی خالی نذار همون نقاط قوتتم پوچ میکنه اگه خالی بذاری

موفق باشی

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

آخه یه مشکلی دارم من میشه بیای دوتا تاپیک قبلیم بخونی ببینی چیکار کنم 🙁لطفا

خوندمش عزیزم

اینکه چ مدرسه ای باشی بنظرم اصلا مهم نیست مونده ب خودت هم اینکه بخای درس بخونی یا نخونی همش به خودت بستگی داره اصلا چیز مهمی نیست تنها چیزی که مهم اینه چطور درستو بخونی کنکور و دانشگاه مهمه اگر آدمی هستی که تحت تاثیر فضا قرار میگیری بری مدرسه هایی مثل شاهد بهتره چون همه درس میخونن من خودم به شخصه مدرسه ای که توش بودم از ی کلاس ۴۰ نفره ۱ نفر به زور میخوند حالا باز نمیدونم از چ نظر میگی

خوندمش عزیزم اینکه چ مدرسه ای باشی بنظرم اصلا مهم نیست مونده ب خودت هم اینکه بخای درس بخونی یا نخونی ...

منظورمو درست متوجه شدی

دقیقا همینه ولی قبولی هاشون زیاده نمیدونم والا مدرسه خیلی خوبیه شاید این کلاسی که من افتادم خوب نیست

نگفته های افسون🌱🥀

منظورمو درست متوجه شدی دقیقا همینه ولی قبولی هاشون زیاده نمیدونم والا مدرسه خیلی خوبیه شاید این کلاس ...

منم مدرسم اینطوریه در سال یک نفرم دانشگاه خوب قبول نمیشه مگر اینکه بمونه پشت کنکور ولی خب بنظرم مهم نیست این مسأله

سال چندمی؟