2777
2789
عنوان

بهونش

82 بازدید | 15 پست

میدونم مشکل کاری داره ولی همیشه مشکلم داشت پیام من درست جواب میداد دیروز ظهر باهم چت کردیم گفت که حقوقش کم و داره میره سر کار جدید و اینا ولی شبش که بهش پیام دادم نوشتم سلام گفت سلام عزیزم حال روحیم خیلی خراب

منم با این رفتارش حس کردم میخواد دیگه پیامش ندم گفتم باشه درکت میکنم و هر وقت خواستی حرف بزنیم هستم و این چرت و پرتا حتی جوابم نداد ۱ روز کامل سراغم نگرفت

بنظرتون بهونش برای کات کردن بود؟ مشکل کاریش راست میگه ولی هیچ وقت اینجوری جوابم نمیداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا مشکل پیدا کنن روزه سکوت میگیرن .خیلی ضعیفن

ما بیچاره ها وسط جنگم جواب میدیم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

[QUOTE=424070233]پیام نده چند روز بزار خودش پیام بده[/QUOTEهمه جا انلاین هست ولی پیام نمیده با امروز ...

ولشکن عزیزم

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

اینقد درگیریا زیاد شده

اره ولی دیدی ما دخترا حتی افسردگیم بگیریم طرف ترک نمیکنیم چرا اونا اینجورن. حتی دیشب دیدم تو اینستا عکس دخترا لایک کرده ولی اون وقت من ...🥲

مردا مشکل پیدا کنن روزه سکوت میگیرن .خیلی ضعیفن ما بیچاره ها وسط جنگم جواب میدیم

من بخوام بمیرمم به طرف اهمیت میزارم ولی اینا عجیبن🤦♀️ همه جا انلاین هسن بگو یعنی دلتم تنگ نمیشه

پسرا کلا تو این زمینه خنگن

شایدم بهونش کات کنه چون تو اینستا عکس دخترا لایک میکنه یعنی دیشب لایک کرده بود ولی واسه من وقت نداره؟ نمی دونمم خودمم گیجم اینقدر ناراحتم اصلا پیامش نمیدم

من بخوام بمیرمم به طرف اهمیت میزارم ولی اینا عجیبن🤦♀️ همه جا انلاین هسن بگو یعنی دلتم تنگ نمیشه

من دو درصدم به دوستای مجازی اعتماد ندارم

داشتما قبلا .ولی از یشهری قشنگ زخم خوردم .نه یکی بلکه همونا مال یشهر و استان بودن ۵نفرشون کلی دفاع کردم ازشون .قشنگ زخم زدن پشتتو خالی کردن

مجازی و ادمها در حد سرگرمی و وقت گدروندنن .وچیزی یاد بگیری .وگرنه ادمهای دنیای واقعی خیلی باارزشترن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من دو درصدم به دوستای مجازی اعتماد ندارم داشتما قبلا .ولی از یشهری قشنگ زخم خوردم .نه یکی بلکه همونا ...

اخه جالب اینه این مجازی نیست حضوریه. از ۱۴ سالگی میشناسمش و اخرس این شد ادما اصلا نمیشه ذات واقعیشون شناخت این پسر فقط میخواست از من سواستفاده کنه حالام خسته شد رفت همه میگن صبر کن ولی احساس میکنم اون اصلا افسرده نیست