2777
2789
عنوان

قبض اب 7میلیون

83 بازدید | 15 پست

سلام خانما قبض اب ما خیلی زیاد میاد اون دفه 3میلیون بود این ماه هم 7میلیونه دو نفریم رفتیم اداره میگن استفاده کردین اصلا زیاد استفاده نمیکنم هفته ای سه روزم ک خونه نیستم کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار گرون کردن برا ساختمون خواهرم اینا ۷تومن بود این ماه شده۱۴تومنفقط بلدن گرون کنن خیرندیده ها

ما دونفریم خودمونم مستاجریم ماهی ده تومن اجاره 7تومن هم قبض اب😐

از کجا بدونیم خرابه کنتور

برو نگاه کن ببین شمارهاش رو چنده بنویسشون بعد فردا هم برو نگاه کن اگه شمارها تغییر کردن ک سالمه اگه همونا بودن ک خرابه

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

ما دونفریم خودمونم مستاجریم ماهی ده تومن اجاره 7تومن هم قبض اب😐

صدرصد خرابه برید سازمان ببینید مشکل چیه

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

اخه کنتورو نگا کردم از شب تا صبح تغییر نکرده بود رقمش

خرابه اون مامور نامرد ک میاد براتون میزنه کنتور خراب

[QUOTE=424068665]خرابه اون مامور نامرد ک میاد براتون میزنه کنتور خراب[/QUOTEنمیاد ک نگا کنه گفتن است ...

ااخه چخبره ۷تمن.ببین ی جا خوندم کسایی ک مصرفشون از یک حد بگذره میشه پرمصرف بعد شامل جریمه دوبرابری میشه شما فکر کنم همینجوری شده