2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای من دو روز بعد ک من خوشم نیومد رد کردیم

من خاستگار زیاد دارم یا زنگ نمی زنن یا روز بعد زنگ می زنن ولی این برامفرق داره خیلی به دلم نشسته خوشم اومده می خوام زنگ بزنن نمی دونم چکار کنم

هیچکار نمیتونی بکنی باید منتظر باشی.. خواستگاری یه چیز دو طرفس که هم شما هم اونا باید خوشتون بیاد

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

منظورت از عجله نکن چیه اگه زنگ نزنن عجله چی دیروز اومدن امروز زنگ نزنن دیگه میره

نمیره یعنی نگران از دست دادن خواستگار نباش که مثلأ اگه بره چی .برای جواب دادن مثبت یا منفی تو روزهای اول جواب نده بزار ۱۰ روز بشه اصلأ خیالیت نباشه

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

اگه پسندیده باشن زود زنگ میزنند اگه نه که دیرتر خبر میدن یا بعضی ها اصلا خبر نمیدن

اره من خاستگار زیاد دارم بیشترشون زنگنمی زنن بعضی هایم روز بعد زنگمی زنن ولی این که دیروز اومد خیلی خوشم اوند پسندیدم دوس دارم زنگبزنن نمی دونم چکار کنم

می دونمولی کاشکی زنگبزنن

انشاالله

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...