2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این ذکر من معجزه دیدم

اول بگم که راز اجابت دعا استغفار هست

یکبار یکی اومد به امام علی (ع) گفت که من مشکل دارم و بچه دار نمی شم
امام علی گفتن که استغفار کن
یکی دیگه اومد گفت روزیم کمه، گفتن استغفار کن
یکی دیگه اومد از یه چیز دیگه گله کرد، امام گفتن استغفار کن

یکی اونجا بود به امام گفت برای سه بیماری یک دارو میدی؟؟
امام گفتن مگر نخوندی (در قرآن) که خداوند می فرمایند (آیاتی از سوره نوح) که
اگر استغفار کنید خدا براتون بارون نازل می کنه، روزی بهتون میده و بهتون فرزند میده؟

و یکبار دیگه هم یکی اومد گله کرد به امام علی (ع) که دعاهام مستجاب نمی شن
امام فرمودن به این علت هست که تو از همه گناه ها اطلاع نداری در نتیجه برای همشون طلب بخشش نکردی، برای همین دعاهات اجابت نمی شن.
بیا تا دعایی بهت آموزش بدم و استغفار 70 بندی امام علی رو بهشون آموزش دادن.
مدتی بعد امام علی رو مجدد دید، گفتش خیلی کارت درسته!!

استغفار امام صادق (ع) هم که باید 400 مرتبه گفته بشه رو هم بررسی کنید
همینطور هم ذکر یونسیه روزی 400 بار بیشتر نشه که بخاطر پاک شدن چشم برزخی ممکنه بگیرید!!
البته این رو بگم که استغفار فقط کلام نیست.
شخصی در خدمت حضرت امیر المؤمنین - علیه السلام - گفت: «استغفر الله» .
آن حضرت فرمود: مادرت بر تو بگرید آیا می دانی حقیقت استغفار چیست؟ ! به درستی که استغفار درجه «علیین» است. و بر مجموع شش معنی واقع می شود:
اول: پشیمانی بر گذشته.
دوم: عزم بر ترک گناه در مدت عمر.
سوم: ادا کردن حقوق مردم.
چهارم: قضا کردن هر واجبی که فوت شده.
پنجم: گداختن هر گوشتی که از حرام روییده به حزن، تا پوست به استخوان چسبد و گوشت تازه بروید.
ششم: زحمت طاعت و عبادت به بدن چشانیدن به ازای آنچه از شیرینی معصیت چشیده.

البته بگم معنی "اجابت" یعنی اینکه به دعات حتما گوش داده میشه، ولی اینکه کی و به چه شکل اتفاق بیفته به لطف و حکمت خداوند بستگی داره:
یکبار حضرت نوح (ع) رفتن خونه دخترش، دخترش بهش گفت بابا دعا کن بارون بیاد، همسرم کشاورز هست و اگه بارون نیاد وضعمون خیلی بد میشه. بعد حضرت نوح (ع) رفت خونه اون یکی دخترش، دخترش بهش گفت بابا دعا کن بارون نیاد، همسرم کوزه کر هست، اگه بارون بیاد تمام زحماتش هدر میره.
خب الان خداوند باید چکار کنن؟ قوانین فیزیک رو به هم بریزن؟ این دنیا محل امتحان و سختی هم هست، و البته که خداوند رحمن تمام این ها رو در زمانش به بهترین وجه ممکن جبران می کنن.

حالا دعاهایی که خودم انجام دادم و دقیقا اثرش رو دیدم:
1. خوندن جمعی حدیث کساء (بسیار تاثیر گذار، یعنی اشک شکرم دراومد، بارها)
2. خوندن چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس (اگر صلاح نباشه بهت فهمونده میشه، من شب 4 یا 5 خواب حضرت زهرا (س) رو دیدم که بهم فهموندن چرا اون خواسته برام صلاح نیست، کاملا قانع شدم)، البته از ویژگی هاش اینه که اگه اصرار کنی با اینکه صلاح نیست بهت میدنش ولی دیگه عواقبش پای خودتون. توضیحات کامل: yasbehesht.ir/chelle
خیلیا ازش نتیجه گرفتن، چند بار پشت هم انجامش بده.
البته یکی از شرط هاش اینه که گناه نکنی، مثل حجاب، نماز، غیبت نکردن، دروغ، کم فروشی، طعنه نزدن، ...، در واقع داره جذب می کنه که اون دنیا گرفتار نشیم وگرنه لطف خدا و اهل بیت که آدم رو شرمنده می کنه از شدت زیاد بودنش (مخصوصا وقتی که چه بسا صلاحیتش رو هم نداریم)

این ویدیو رو هم از دقیقه 36:30 ببینید یه روش اصولی برای دعا بر اساس آموزه های اهل بیت (ع) ارائه میده:
youtube.com/watch?v=46wsSY1mRg8

حاجت نه

ولی یه بار تو زندگیم معجزه شد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙