2777
2789
عنوان

عمل هموریید

21 بازدید | 1 پست

۱۰ روزه شده هنوز نمیتونم مدفوع کنم درد غیر غابل تحمل داره.دور مقعد پایین بالا دوطرف باد کرده جای خط عمل میشه دست زد زخم شده زخم تازه .با پماد بی حسی انتی بیوتیک نوافن زندم از درد ...ابسه نزده .چی باید کرد باید تحمل کنم بهتر پشه بعد مدفوع کنم .انتی بیوتیک نفق میاره .تفق کردن خیلی سخته بعدشم درد داره باید پماد لیدوکایین یکسره بزنم .قرصامم زودتر از تجویز دکتر میخورم حداقل ۶ ساعت وقفه میندازم و با فاصله ۲۰ دیقه ایی یا ۴۰ دیقه ایی میخورم انتی بیوتیک با نوافن .انتی بوتیک دو مدل داد سیپروفلوکسین خیلی خوبه فقط پرخاش گر میکنه ادمو با مترونیدازول .اون دو مدلم با فاصله دو ساعته میخورم .مترونیدازول ضعیف تر از اون یکیه حس میکنم خلاصه درد غیر قابل تحمل دارم .عملمم با تیغ بود مقدارشم گفت زیاد بود .۳ روز اول مردم .اب داغ مجزه میکنه و کیسه اب داغ میشه رفیق همیشگیتون یکسره باید رگ پایین با رگ بالا داغ نگهدارین تا فشار نیاره رو مقعد اون دوجا یکسره وصلا به عصب مقعد

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.